Huumoria ja suuria tunteita niin aikuisille kuin lapsillekin

Vauva.fi-sivuston keskusteluista kappaleensa ammentava Kalevauva esiintyy Ohjelmaravintola Maximissa 22.2. Kuva: Riikka Kantinkoski

Kuopion Musiikkikeskuksen toimijat palaavat takaisin taloon.

Kuopion Musiikkikeskuksella ja Ohjelmaravintola Maximilla on luvassa hyvin ohjelmantäyteinen kevät. Luvassa on niin musiikkia, elokuvia, komiikkaa kuin draamaakin.

Kuopion Musiikkikeskus toivottaa kaikki kuopiolaiset tervetulleeksi Avoimien ovien päivään 12.1., jolloin tarjolla on muun muassa musiikki- ja tanssiesityksiä, talon esittelykierroksia, Kuopion kaupunginorkesterin avoin harjoitus sekä arvontaa ja erikoistarjouksia.
Tammikuussa luvassa on muun muassa koko perheen Pippuri soikoon! -konsertti kaksi kertaa 23.1. Helmikuun puolella Putoillaan Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin kanssa ja lauletaan rokkia muun muassa Timo Kotipellon kanssa. Musiikkikeskukselle saapuu helmikuun lopussa myös TubeTour-kiertue kuuden suosikkitubettajan voimin.

Maaliskuussa konserttisalissa esiintyy muun muassa niin Sonata Arctica, Happoradio kuin Vesterinen Yhtyeineenkin. Lisäksi tarjolla on Kirka-musikaali. Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmä ja lapsille Pikku Papun Orkesteri.
Huhtikuussa katsotaan elokuvia livemusiikilla, kuullaan muun muassa Lauri Tähkän ja Fork on Tour 2.0 – a capellayhtyeen musiikkia sekä nautitaan taiteesta ja hurmioidutaan Euroviisuista.
Toukokuussa sukelletaan seikkailuihin yhdessä Kössi Kengurun kanssa, pidetään konsertti äidille ja nähdään yksi maailman suosituimmista lauluyhtyeistä kun The Manhattan Transfer saapuu Kuopioon.

Ohjelmaravintola Maximissa kevät startataan myös tulevana viikonloppuna kun Kauko Röyhkä valtaa estradin perjantaina. Tammikuussa lavalla nähdään vielä muun muassa blues- ja jazzmusiikko Ina Forsman ja komediaa Miehenkäyttöopas -komediaesitys.
Helmikuussa tykitetäänkin oikein urakalla naururintamalla sillä ohjelmistossa on muun muassa All Female Panel -stand upia, Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa V, Jouni Hynysen roustaus, Appivanhempien ABC -komediaesitys ja suursuosion saavuttanut Lisää saikkua, kiitos -esitys. Musiikkipuolella viihdettä tarjoilee muun muassa Michael Monroe ja Kalevauva.fi.

Maaliskuussa luvassa on muun muassa Miljoonasateen, Yön, Jesse Kaikurannan sekä Robin Banerjeen keikat.
Huhtikuussa lavan valtaavat muun muassa Erja Lyytinen, Pelle Miljoona United, Ellips, Tasha Taylor ja Marko Annala & Tuomo Saikkonen.
Toukokuussa nähdään useampi show esityksestä Drag-leidit lavalla, haetaan Lisää saikkua ja nähdään muun muassa Jere Haakana Varjoston keikka.