Rakastatko rotteloasi, kerro se meille – Viikkosavo etsii autoja, joilla on tarina ja aivan erityinen suhde omistajilleen

Inka Matilainen

Torottaako pihassa parkissa auto, johon sinulla on aivan erityinen suhde? Pirssissä ei ehkä ole kiiltävimmät kromivanteet, ehjin maalipinta tai edes toimivin ilmastointi, mutta se luotettavasti kuljettaa sinut paikasta a paikkaan b. Ehkä se on pieni, mutta toisaalta vähäruokainen. Ehkä se on se perheen pieni kauppakassi, jossa tärkeintä on toimiva ratti, vaiheet ja polkimet, ei ilmastointi saatikka peruutustutka. Ehkä sen kyydissä on ajettu ikimuistoisimmat kyläbilikset tai vauhdikkaimmat maakuntakierrokset. Ehkä se on ensimmäinen omilla rahoillasi ostama auto tai vanhemmilta saatu ”perintökalleus”.

Viikkosavo etsii kertomuksia autoista, joilla on historia. Niistä rakkaista rotteloista, joista ei raaski luopua vaikka lompakko ja puoliso aina siihen ”kauniisti” kehottaa. Autoista, jotka ovat omistajansa näköisiä ja jotka ovat nähneet monia seikkailuja. Autoista, joita kiroat aamupakkasella, kun lohkolämmitin ei taaskaan toimi, mutta ei kävisi pienessä mielessäkään hankkia uutta.

Kerro meille autosi tarina laittamalla sähköpostia osoitteeseen: toimitus@viikkosavo.fi. Emme myöskään pistä pahitteeksi jos heität kuvan autostasi viestin matkaan ja muista laittaa myös yhteystietosi, niin saamme sinut tarvittaessa kiinni. Koostamme tarinoista juttua lehteen.

Kommentoi