Kaskun pukkas välliin - Onko sinulla maanmainio vitsi, kerro se meille

Viikkosavo etsii niin hyviä kuin huonojakin vitsejä lukijoiden iloksi. Kerro omasi.

Nauru pidentää ikää, kuuluu vanha sanonta. Päivi Virta-Salo

Inka Matilainen

Kaksi mummoa meni mustikkaan. Toinen ei mahtunut. Naurattiko? Keksisitkö jotain parempaa? Lentääkö läpändeerös? Irtoaako puujalka? Tuletko vitsillä sisään? Tirskuuko väki seurassasi vai hykerrätkö kenties yksin kuivakoille puujaloille tai Pikku-Kalle tarinoille? Niin tai näin, älä suotta pidä kynttilää vakan alla, vaan kerro meille muillekin, mikä vitsi sinut on saanut nauramaan tai jolla olet naurattanut muita.

Vaikka korona näyttääkin helpottavan, kaivataan raskaan vuoden jälkeen arkeen silti yhä enemmän naurua ja iloa. Siksi Viikkosavo etsii 2.6. ilmestyvään Kesäextraan lukijoiden iloksi parhaimpia tai miksei vaikka niitä huonompiakin vitsejä, puujalkoja ja kaskuja. Vitsejä julkaistaan niin lehdessä kuin verkossakin ja lähettäjille on luvassa maineen ja kunnian lisäksi hyvä mieli toisten ilahduttamisesta huumorin keinoin.

Jos olet hjuumorimmeisiä ja haluat ilahduttaa muita, niin jätä oma vitsisi, puujalkasi tai kaskusi alla olevan linkin kautta. Jätä ihmeessä myös oma nimesi, jos haluat sen julkaistavan vitsin yhteydessä. Vitsin ei tarvitse olla itse keksimäsi, kunhan vain muistat kertoa siitä. Vitsejä voi lähettää torstaihin 27.5. saakka.

Lähetä vitsi tästä.

Kommentoi