Kuinka läppä lentää

Uusissa kuvioissa miettii, mitä sanoa. Osa miehistä elää sellaisessa harhaluulossa, ettei naisille kannata jauhaa urheilusta tai puhua hiustenlaitosta. Yksi mies valitti, jos puhuu fiksuja, on nörtti. Jos keskustelee tavanomaisia, on sivistymätön juntti.
Eräs ihmissuhdeasiantuntija antoi turvallisia keskustelunaiheita. Matkailukokemuksista pystyy juttelemaan ilman että loukkaa. Ensimmäisenä tulee mieleeni matka Ranskaan, Orléansiin.
Yövyin hotellissa, joka oli keskellä liikenneympyrää. Kyltissä oli yksi tähti ja sekin oli ruksattu yli. Paperiseinien läpi kuului ääniä, joita en halua tässä toistaa. En usko että tämä johtaisi hedelmälliseen keskusteluun.

Elokuvista jokaisella on kokemuksia. Kaikki tykkää jostakin tai inhoaa jotakin. Kuka julkkis on kuuminta hottia ja kuka on ihan narri. Minulla on vain pieni ongelma. Nukahdan jossakin vaiheessa elokuvaa. En tiedä johtaisiko se järkevään keskusteluun, jos kertoisin elokuvissa nähneeni unta: KuPS voitti Suomen mestaruuden.
Ruoka jos mikä yhdistää. Sapuskaan suhtaudutaan niin intohimoisesti, etteikö siitä syntyisi maukasta jutunjuurta. Päällimmäisenä tulee mieleeni ostereiden syönti. Usein kuulee sanottavan, että kaikki ovat tekosyitä, joilla perusteellaan viinanjuontia.

Tämä ei pidä paikkaansa. Kun elävän osterin laittaa kitusiinsa, on se parempi huuhtoa tiukalla väkijuomalla. Muussa tapauksessa osteri on kuin kultakala lasimaljakossa ja vatsassa velloo. Kaikesta huolimatta olin aika nopeasti oksentamassa vessanpöntöllä. Voi olla, ettei tästäkään syntyisi mehevää keskustelua.
Ei ole asiantuntijoita uskominen mitä läpän heittoon tulee. Silloisen neidin, nykyisen vaimoni hurmasin vanhanaikaisella.
Kukkapenkistä varastin ruusun ja ojensin sen orastavalle lemmitylle. Vieläpä ilmoitin olevan jääkäri, joka oli lopullinen naula arkkuun. Jääkärin morsian kuulosti hienolle. Onneksi vasta vuosia myöhemmin emännälle selvisi, mikä jääkäri on armeijan arvojärjestyksessä.
On pakko kehua ihmissuhdetaitojani ja ruokahaluani, siksi olen aina suuresti kunnioittanut emäntiä. Ruoka-aikana olen aina ajoissa paikalla.

Kirjoittaja on tiedotusenkeli.