Kuukautiset

Vanhat pelimiehet sanovat, jos ei heilaa helluntaina, niin juhannuksena on jono. Helluntai oli entisinä aikoina nuorisolle iloinen juhla. Kesäaikaan heilastelu oli helpompaa kun orastavat aikuiset muuttivat aittoihin asumaan.

Perinteisinä aikoina heila pokattiin hyvissä ajoin, sillä kesäkausi jäi sitten vapaaksi muille harrastuksille. Valinnassa on syytä olla täsmällinen: hellu ja hempukka muuttuu äkkiä kiukkuiseksi. Nykyään Pameloita voi löytää kotimaasta, ulkomailta tai netistä ympäri vuoden.

Böönän iskemiseen on miljoonia oppaita. Kaikki rakastavat hauskoja tyyppejä, mutta kuka ääliö jaksaa hirnua turhanpäiten tai tapittaa toista silmiin vaikka parempaakin katsottavaa olisi. Turhat iskulauseet ovat puolestaan kuolettavan tylsiä, kuten: ”Äitisi on varmaan simpukka kun olet tuollainen helmi.”

Antiikin aikaisessa kepulaisten jäärien Naisten valloittamisen -oppaassa on nerokkaita ohjeita. Kannattaa kehua naisen asua ja ulkonäköä ihan aidosti. Älä ylistä Barbaran autoa.

Kun vaihdetaan puhelinnumeroita, luuriin ei kannata tarttua ensimmäisen tunnin aikana. Parempi olisi odottaa pari kolme päivää. Päätöksen kanssa ei parane hytkyillä, Mersukin on hyvä koeajaa ennen ostopäätöstä.

Muutama pahaenteinen merkki kertoo suhteen vakiintumisesta. Ilmavaivat eivät ole enää ongelma. Alkuvaiheessa tupruttelut peitetään hienotunteisesti. Kun rupsun kuulee parisuhteessa kerran, hajupommeista tuleekin sitten maan tapa.

Vakavaksi seurustelu muuttuu kun puhutaan kuukautisista. Nämä tunnetusti vaikuttavat ketutukseen, väsymykseen tai turvotukseen. Kun hilloviikoista pystyy puhumaan avoimesti, ilman että kumppani vetää ranteita auki, suhde on uudella tasolla.

Jos nyt kuitenkin kesäkissa heivataan syksyllä pihalle, sitä ei saa tehdä puhelimella tai tekstarilla. Kuvio on hoidettava nenätysten. Sen voi tehdä kuin kuuluisan tv-sarjan Sinkkuelämän tavoin. Itsevarman, miestennielijän Samatha Jonesin sanoin: ”I love you, but Iove me more. Rakastan sinua, mutta rakastan itseäni enemmän.”

 

Kirjoittaja on tiedotusenkeli.