lauantai 8.8.2020 Sylvi, Sylvia, Silva

Lukijaraati

Tällä sivulla voit liittyä Viikkosavon Lukijaraatiin.

Viikkosavon Lukijaraadin ideana on ottaa tavalliset kuopiolaiset mukaan lehden tekoon ja sitä kautta osallistumaan sekä vaikuttamaan Kuopiossa tapahtuviin asioihin.

Mukaan toivotaan eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia ja eri kaupunginosissa asuvia kuopiolaisia. Lukijaraatiin ovat tervetulleita niin yksityishenkilöt, yrittäjät kuin vaikkapa järjestöjenkin edustajat. Mukaan voi liittyä kuka tahansa oman alueensa kehittämisestä kiinnostunut kuopiolainen.

Lukijaraati ei edusta kaikkien kuopiolaisten kantaa, vaan se on vaihtelevan kokoinen joukko ihmisiä, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa vastata lehden kyselyihin ja antaa näkökulmiaan kaupungin kehittämiseen liittyviin asioihin.

Noin kerran kuussa raatilaisille lähetetään kysely sähköpostitse ja pyydetään heiltä näkemyksiä ajankohtaisiin asioihin. Raatilaisten vastauksia käytetään muun muassa tausta-aineistoina jutuissa. Viikkosavon toimitus voi pyytää raatilaisia kertomaan näkemyksiään esimerkiksi Keskuskentän kehittämisestä, kunnossapidon toimivuudesta tai vaikkapa Kuopion kesätapahtumista.

Lukijaraatiin voit liittyä täyttämällä alapuolella olevat kentät ja painamalla ”liity”.

 

Lukijaraati