Luvassa taattua biletystä koko kevät

Elastinen keikkailee Tahkolla 9.3. Kuva: Riku tulla

Tahkolla esiintyy pitkä liuta kotimaisia tähtiä.

Tahkon talvikausi starttailee pikku hiljaa. Luvassa on viime vuosien tapaan paljon musiikkitaivaan kirkkaimpien tähtien keikkoja. Uutena tänä talvena kuitenkin nähdään Tahkon Sinkku Weekend. Tammikuun 11.–12. päivä järjestettävän Weekendin ajatuksena on sinkuille suunnattua ohjelmaa ja bileet illalla Kunkussa. Perjantaina iltaa isännöi Niko Nousiainen ja musiikista vastaa DJ Justin Case. Lauantaina on luvassa waahtobileet ja bilejalkoja heiluttelee DJ Suvi Pitkänen.
Pehkussa pidetään tänäkin keväänä perinteiset pöytätanssin SM-kisat ja after skit.

Piazzassa on jälleen luvassa diskoa koko kevään ajalle. Lauantaina 12.1. ravintolassa on tarjolla SKYB, joka soittaa kaikkea ysäristä tähän päivään. Seuraavana viikonloppuna lauteille nousevat Jimmy Cola ja DJ Oku Luukkainen. Myöhemmin tammikuussa Piazzassa esiintyy muun muassa Uniklubi.

Helmikuun käynnistää Joku Paikallinen Bändi Tahko festien merkeissä 1.–2.2. Kunkussa esiintyy perjantaina Portion Boys ja lauantaina Laura Voutilainen. Piazzan lavalla nähdään lauantaina Redrama. Myöhemmin helmikuussa Kunkussa ja Piazzassa esiintyvät muun muassa Mofo Jones, Arttu Wiskari, Spekti, Uniikki ja Karri Koira ja Ruudolf.

Maaliskuussa kuunnellaan muun muassa Phil Harmonicia, Pauli Hanhiniemen Retkuetta, DJ Matti Airaksista, Elastista, Jannika B:tä ja Vicky Rostia.
Huhtikuussa Piazza hiljenee, mutta keikkoja on yhä Kunkussa. Huhtikuussa Kunkussa voi nähdä muun muassa Ellinooran, Lord Estin, Tuure Kilpeläisen Kaihon Karavaaneineen sekä Movetronin.