Mielensäpahoitusta

Kyllä minä niin taas mieleni pahoitin. Ei pitäisi lukea uutisia, tai ei ainakaan otsikkoa pidemmälle. Lööppilehti tiesi nimittäin kertoa, miten joku rahanahne kansanedustaja oli 19 vuotta sitten jättäytynyt eduskunnasta vapaaehtoisesti pois, toiminut sen jälkeen pitkän pestin hyväpalkkaisessa johtajan työssä ja johtajan pallilta eläkkeelle jäätyään hakenut lain mukaan hänelle kuuluvaa kansanedustajan sopeutumiseläkettä. Siis äijä oli painanut oikeita hommia koko ikänsä ja sen jälkeen hakenut eläkettä eduskuntahommista, joita oli tehnyt viimeksi vajaat 20 vuotta sitten? Eihän siinä, saahan sitä hakea, koska ei se tyhmä ole joka pyytää, vaan se joka maksaa. Ja kyllähän veronmaksaja maksaa. Veikkaan että ukko nauraa joka metrin matkalla pankkiin. Kateus ja kalat veestä.

Kyllähän minä mieleni pahoitin myös toisestakin asiasta. Jos ei pidä lukea uutisia otsikkoa pidemmälle, niin samoin ei golfmailojakaan pitäisi viedä eteistä kauemmas. Jos on Tarinassa tällä hetkellä kenttä huippukunnossa, muun Suomen kärsiessä surkeista kenttäolosuhteista, niin ei se ainakaan meikäläisen pelissä näy. Paripelissä KuPS vastaan muu maailma tuli niin raakasti turpaan, että teki mieli heittää jo urani kolmas putteri Uuden Tarinan kasiväylän lampeen. Tosin eipä tuosta paristakaan nyt niin hirveästi apuja kisassa ollut, mutta itsepä hänet valitsin. Kiitos Milo vielä kerran panoksesta joukkueelle. Onneksi ison pallon kanssa kulki aikoinaan yhdessä paremmin.

Ja onpas vielä kolmaskin asia, josta minä niin mieleni myös pahoitin. Tuli nimittäin niin paha mieli että. Mikä siinä on, että kun itsellä on se muutenkin niin lyhyt kesäloma, niin silloin sitä vettä taatusti ripsii. Sitten kun se naapurin perhe pakkailee mökkireissulleen kissoja ja koiria autonkonttiin, niin kyllä sitä aurinkoa sitten piisaa. Hymyile siinä sitten hampaita kiristellen naapurin kysellessä, että jokos ne lomat loppui ja töihinkös sitä näin kauniina aamuna ollaan menossa? Onneksi pian on talvi.
 

Kirjoittaja on KuPSin puujalka.