Nyt on aika äänestää Vuoden kuopiolaista

Viikkosavon verkkosivulla avautuu tänään Vuoden kuopiolainen 2020 -äänestys. Tarkemmin ehdokkaisiin voi tutustua verkkosivuillamme.

Vuoden kuopiolainen -äänestys järjestetään tänä vuonna jo 8. kertaa. Kisan idea ei ole laittaa ihmisiä paremmuusjärjestykseen, vaan nostaa esille kuopiolaista osaamista ja kuopiolaisten tekemiä hyviä tekoja. Kisan 20 finalistia on valittu lukijoiden lähettämien ehdotusten ja toimituksen tekemien valintojen perusteella. Tänä vuonna kisassa korostuvat henkilöt, joiden osaamisella ja toiminnalla on ollut merkitystä koronakriisin aikana. Mukana on muun muassa ihmisiä, jotka omalla toiminnallaan ovat tuoneet valoa ja positiivisuutta ankeaan korona-aikaan.

Koko kaupungin kehitys ja ilmapiiri perustuu yksilöihin - ihmisiin, jotka antavat oman panoksensa yhteisön eteen. Me jokainen vaikutamme omaan lähiyhteisöömme, naapurustoomme, sukulaisiimme ja ystäviimme. Usein vaikutamme jo pelkällä olemuksellamme muihin ihmisiin enemmän kuin arvaammekaan. Pienellä teolla, kuten ystävällisellä tervehdyksellä ja lämpimällä hymyllä saattaa olla ratkaiseva merkitys jonkun kohtaamamme ihmisen päivän kulkuun.

Vuoden kuopiolainen -äänestyksellä haluamme myös kannustaa kaikkia kuopiolaisia tekemään hyviä tekoja ja kiinnittämään huomiota muiden ihmisten hyviin tekoihin.

Ihmisen välistä ymmärrystä, kannustusta ja myötätuntoa kaivataan varsinkin tällaisena poikkeusaikana. Vaativatkin ajat voivat tuntua paljon kepeämmiltä, jos osaamme tukea ja kannustaa toisiamme.

Vuoden kuopiolainen 2020 ehdokkaat ja äänestyslinkki löytyy täältä:

Kirjoittaja on päätoimittaja.

Kisan idea on nostaa esiin kuopiolaista osaamista ja kuopiolaisten tekemiä hyviä tekoja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut