Rivien välistä On aika äänestää

Vielä ei ole kyse historian ensimmäisistä aluevaaleista, vaan jo perinteeksi muodostuneesta, 9. kertaa järjestettävästä Vuoden kuopiolainen -äänestyksestä. Viikkosavon verkkosivuilla avautuu tänään Vuoden kuopiolainen 2021 -äänestys, johon me lehdentekijät odotamme jälleen runsasta osallistumisaktiivisuutta.

Tänä vuonna lukijat lähettivät ennätysmäärän vinkkejä perusteluineen Vuoden kuopiolaisesta. Kisan 20 finalistia on valittu sekä lukijoiden lähettämistä ehdotuksista että toimituksen tekemien valintojen perusteella.

Moni mainio ehdokas jäi äänestyksen ulkopuolelle, sillä Kuopiosta löytyy paljon hyviä tyyppejä. Tämä kuitenkin kertoo siitä, että meillä on jatkossakin pitkä lista vahvoja nimiä kisassa.

Ehdokkaiden joukossa on henkilöitä, jotka ovat tuoneet kuopiolaisuutta positiivisella tavalla esille Savossa ja muualla. Mukana on niin yritysmaailmassa menestyneitä osaajia kuin tähtiurheilijoita sekä monipuolisia kulttuurivaikuttajia ja arjen sankareita. Kilpailun ideana on nostaa esille kuopiolaisten osaamista ja vahvuuksia sekä hyviä tekoja. Positiivisella ja kannustavalla olemuksella varustettu ihminen luo energiaa, valoa ja iloa ympärilleen meille kaikille.

Äänestysaikaa netissä on varattuna pari viikkoa. Vuoden kuopiolainen julkistetaan ja esitellään vuoden viimeisessä Viikkosavossa 29. joulukuuta. Kuka ansaitsee Vuoden kuopiolainen -tunnustuksen tänä vuonna? Kerro se meille klikkaamalla netissä ja kirjoita samalla perustelut, joita voittajakin varmasti lukee hyvillä mielin.

Kirjoittaja on päätoimittaja.

Kuopiolaisuutta positiivisella tavalla esille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut