Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tero Taipaleen kolumni Parempaa kuin seksi? – "Hikoilun aikana kummaltakin löytyy remeleitä aina ranteesta polveen ja kyynärpäähän asti"

Emäntä hymyilee vieressä silmillään, ottaa ihanan kyykkyasennon, näplää vartaloa nuolevaa minihamettaan ja tokaisee: nyt on sun vuoro, anna mennä ja tällä kertaa laita se kovaa. Tuumin, että jos kovaa kerran pyydetään, niin kovaa sen on sitten oltava. Isken puolisolleni silmää, korjaan asentoni jämäkämmäksi ja otan piitkän henkäyksen. Sitten. Kova tuikkaus, perään 10 sekuntia järjetöntä tikkaamista, raaka rykäisy ja päälle miehinen huuto: Vamos!

Miehisen euforiani hieman laskeuduttua huomaan, että emäntä ei ehtinyt viimeiseen aktiin mukaan laisinkaan, vaan katsoo edelleen samasta kyykkyasennosta allekirjoittanutta kysyvä ilme kasvoillaan ja varmistaa, että siinäkö se nyt sitten oli? Vastaan urosmiehen itsevarmuudella, että kyllä, siinä se todellakin oli!

Käymme suihkussa. Mietimme, että tämä oli jo toinen kerta saman päivän aikana. Aika hyvinhän me vanhukset vielä jaksamme.

Laskemme, että olisiko tämä viikon sisään jo kymmenes kerta? Kyllä. Tosin osa kerroista on ollut myös muiden kanssa, josta pohdimmekin yksissä tuumin, että mukavaahan se vain on, kun saadaan silloin tällöin vaihtelua.

Ja vaihteluahan on tätä nykyä itse asiassa varsin helppo saada, kun asiaan vihkiytyneille immeisille löytyy alan klubeja Kuopiosta jo useampikin. Olemme itse asiassa myös liittyneet ryhmiin, mistä seuraa voi hakea suoraan toisista pariskunnista, kuin myös miehistä ja naisistakin.

Kuulostaa varmasti hurjalta, mutta tässä iässä sitä on vain uskallettava kokeilla jotain uutta. Ja kun puolison kanssa asiaan on laadittu yhteiset pelisäännöt, niin ei muuta kuin tuikkaus, tikkaus ja vamos! Hurjalta tosin kuulostaa sekin, että Kuopioon on suunnitteilla isot sessiot alan ihmisten kesken.

Kuopioon on suunnitteilla isot sessiot alan ihmisten kesken.

Kun huhu tapahtumasta kiiri isomman massan korviin, kävi hyvin nopeasti selväksi, että kaikki halukkaat eivät millään mahtuisi mukaan.

Muiden touhuamista pääsee tosin katsomaan lähietäisyydeltä ihan ilmaiseksi, mutta itse akteihin tässä vaiheessa mukaan päästäkseen pitää tuntea immeisiä, jotka tuntevat immeisiä.

Ja jos joku nyt pohtii, että keitä nämä immeiset sitten ovat, jotka täällä Kuopiossa tälla lailla ihan sekaisin, keskenään ja välillä pareja vaihdellen suhaavat, niin sen verran tiedän kertoa, että ihan peruspaavojahan me kaikki miehet ainakin olemme.

Naisimmeisiä kutsutaan piireissä jostain syystä puudeleiksi ja sekapareillakin on oma kuvaava nimensä. Se on Mixty.

Ja ei tämä tähän lopu. Menimme näet puolison kanssa hankkimaan klubeilta aiheeseen liittyvää rekvisiittaa ja tukivarustetta arkeamme auttamaan. Ja onhan se kieltämättä näky, kun hikoilun aikana kummaltakin löytyy remeleitä aina ranteesta polveen ja kyynärpäähän asti.

Kovin vaikeaa se nimittäin tässä iässä on enää saada tarvittavia jäseniään toimimaan ilman asiaan kuuluvia apuvälineitä.

Ja jos et usko, niin koita itse syöttää Padelissa kunnon kova tuikkaussyöttö, tenniskyynärpään huutaessa hoosiannaa. Vamos!

Kirjoittaja on KuPSin puujalka.