Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tero Taipaleen kolumni Kiitollinen – "Kirsikaksi kakun päälle kelpaisi Kuopion Elon sarjanousu"

Kiitos. Olihan huikea viikonloppu. Jos parin päivät tapahtumat pitäisi tiivistää jotenkin, niin aivan mahtavuutta, yhdessähän näitä tehdään ja pelekkee rakkautta paketoivat viikonlopun mainiosti. Ohjelmassa oli nuorten futaajanalkujen jalkapalloleiri Lippumäen upeassa futishallissa, minne tenavia oli saapunut sankoin joukoin ympäri Savoa. Menoa, vauhtia ja vilskettä kertaa sata. Yhtä isoa ja leveää hymyä koko tapahtuma.

Kiitos Lippumäen futishallista ja kiitos leirin puuhamiehille ja naisille. Kiittää pitää myös Kuopion urheilutarjontaa. Savo Volley jyräsi lentiksessä itsensä finaaliin. KalPan juniorit jytäävät puolestaan jääkiekkokaukalossa mitalimittelöissä. Jalkapallon puolella KuPS taas laittoi verkkoja tötterölle niin naisten, miesten kuin nuortenkin sarjoissa. Iso kiitos jokaiselle urheilun ja liikunnan parissa touhuavalle. Kirsikaksi kakun päälle kelpaisi lisäksi Kuopion Elon sarjanousu tulevan kauden päätteeksi. Perinteisessä seurassa on tällä hetkellä hyvä touhuamisen meininki. Siitä kiitos Elon taustajoukoille.

Kiitollinen täytyy olla myös Vapaan Maailman Varjoille. Loistava pumppu, joka tulkitsee maailman rakkaimman keskiolutjazzbändi Sir Elwoodin Hiljaisten Värien biisejä iloksemme. Kummisedässä oli viikonloppuna maagiset iltamat ja vielä kun se oma toivebiisikin oli raapustettu keikkasettiin, niin minä ja täysikuu kiitämme.

Iso kiitos siis ukoille ja tietenkin alkuperäiselle runoilijalle Sir Juha Lehdelle, jonka hiljaisista ja värikkäistä tarinoista me elwoodilaiset saamme nauttia. Kiitokset myös neiti keväälle, joka on jo tullut kaupunkiin.

Suurimmat kiitokset viikonlopusta menevät kuitenkin useat uutiskynnyksetkin jo ylittäneen Padel Spring Breakin touhutiimille. Aivan mahtavuutta. Kiitos että touhusitte eli jättimäinen tattis meidän kaikkien puolesta, joille tämän tapahtuman järjestitte.

Oli hauskaa seurata vierestä osaavia puuhaajia, jotka uskaltavat uneksia isosti. Pieneksi pelailuksi kaavaillusta padeltapahtumasta paisuikin kaiken kansan jättiturnaus, joka turposi matkan varrella yli äyräiden kuin superhiivalla kohotettu pullataikina. Sillä hetkellä, kun turnauksen suojelija alkoi juhlapuheessaan siteeraamaan raamatun tekstejä ja veisasi turinointinsa lopuksi virren, niin ymmärsin olevani jonkun suuremman äärellä, näin valon, lausuin vamos ja käännyin vastapäivään padeluskovaiseksi eli kuopiolaisittain Paavoksi.

Lausuin vamos ja käännyin vastapäivään padeluskovaiseksi.

Kiittää tulee myös omaa emäntää, joka on pysynyt hurpaleen vauhdissa jo pitkän matkaa mukana. Ei ole helppo rasti Puudelilla. Kiitos myös teille, jotka jaksatte kuunnella allekirjoittaneen karaokehoilotukset alusta loppuun. Tiedän, voi olla tuskaa.

Kiitos myös sinulle, joka jaksoit lukea raapustuksen tänne asti. Erityisen iso kiitos myös rauhalle, joka itsenäisessä Suomessa on. Ei ole itsestäänselvyys.

Kiitän jokaista, joka on rauhan mahdollistanut ja pitää sitä yllä. Tällaisen viikonlopun jälkeen ei voi siis muuta kuin olla kiitollinen ja kiitettävä kaikkia, joille kiitos kuuluu. Joten, lopussa se seisoo, kiitos.

Kirjoittaja on KuPSin puujalka.