Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Viikkosavon ulkoasu uudistui ja sai ilmettä – Uudistuksen tavoitteena on ollut kohentaa lehden luettavuutta

Vahvat juuret ja pitkät perinteet omaava Viikkosavo ilmestyy tästä lehdestä alkaen uudistuneen näköisenä. Esimerkiksi lehden värimaailma ja tekstifontit ovat muuttuneet uudistuksessa, joka on tehty kaikissa Mediatalo Keskisuomalaisen lehdissä. Myös lehden rakenteessa on havaittavissa joitakin muutoksia. Esimerkiksi vieraskolumnit löytyvät jatkossa sivulta 4, ja vieressä on ennen Rivien välistä -kolumnina tunnettu pääkirjoitus. Samalta sivulta löytyvät myös lehden yhteystiedot, jotka aikaisemmin seilasivat eri sivuilla.

Viikkosavon uusi ulkoasu on ruotsalais-tanskalaisen Anna Thurfjellin suunnittelema. Uutta ilmettä ja tyyliä kuvataan klassisen pohjoismaiseksi ja selkeäksi. Uudistuksen tavoitteena on ollut kohentaa lehden luettavuutta ja selkeyttä niin printtilehdessä kuin verkkolehdessä. Verkkosivummekin ovat pian uudistumassa.

Uusissa tuulissa on kuitenkin mukana myös tuttuja piirteitä. Viikkosavo viljelee jatkossakin vahvaa paikallisuutta. Uutisoimme paikallinen, kotoinen kärki edellä ja kerromme, mitä tienoilla tapahtuu.

Myös henkilöhaastattelut, puhuttelevat tarinat ja persoonat ovat edelleen Viikkosavolle ominaista ja tunnettua aluetta. Joukkoon mahtuu myös tapahtumajuttuja ja ripaus urheilua.

Viikkosavo viljelee jatkossakin vahvaa paikallisuutta.

Mielipidesivulle otamme mielellämme vastaan lukijoiden ottamia kuvia, ajankohtaisia, napakoita ja perusteltuja sekä kantaa ottavia mielipidekirjoituksia ja näppäriä tekstiviestejä.

Juttupalstoista jatkaa Aikuisten ystäväkirja, jota täyttävät tunnetut kuopiolaiset tai Kuopiosta maailmalle ponnistaneet henkilöt. Syksyllä aloitetulla Katsomossa-palstalla kuopiolaiset arvioivat paikallisia kulttuurielämyksiä, kuten teatteriesityksiä ja konsertteja. Juttusarjoista jatkaa Töissä-sarja, jossa eri alojen rautaiset ammattilaiset kertovat työstään.

Lehdillä on aikojen saatossa tapana myös kehittyä sisällöltään. Toiveet ja ehdotukset ovat tälläkin saralla tervetulleita kuten juttuvinkit, joita saammekin lukijoiltamme runsaasti.

Kaikkiin juttuvinkkeihin emme valitettavasti ehdi aina tarttua, mutta tavoitteenamme on tehdä joka viikko mahdollisimman monipuolinen, paikallisen raikas ja oivallisella näkökulmalla varustettu lukuelämys.

Viikkosavon verkkosivut osoitteessa www.viikkosavo.fi kannattaa ottaa aktiiviseen seurantaan. Julkaisemme ajantasaisia uutisia ja juttuja tapahtumista saman päivän aikana ja saman tein, kun juttu on valmistunut.

Viikkosavon Facebook- ja Instagram-tilit ovat oma mielenkiintoinen lukunsa. Facebookissa julkaisemme juttujamme ja Instagramissa näytämme otteita toimituksen arjesta ja tunnelmapala- sekä maisemakuvia matkan varrelta. Toisinaan vinkkaamme kuvien avulla myös juttujamme.

Muistathan, että verkkosivuiltamme löytyy myös Viikkosavon näköislehti, jota voi lukea jo varhain lehden ilmestymispäivän, keskiviikon, aamuna.

Antoisia, kiinnostavia ja elämyksellisiä lukuhetkiä Viikkosavon parissa. On ilo ja innostavaa tehdä teille lehteä, jo 142. vuosikertaa, uudistuneella otteella ja ilmeellä.