Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tero Taipaleen kolumni Liisa jos tästä vielä lämpenee, niin riisun ihteni alasti – "Paikaksi sovittiin niinkin romanttinen kohde kuin Kumpusaaren romualue"

Vihdoinkin suhteemme eteni siihen pisteeseen, että pääsin kokeilemaan Liisan pesää. Kolme vuotta siinä meni, mutta hyvää kannatti odottaa.

Vaikka Liisan viime kerrasta oli vierähtänyt jo kolmisen vuotta, niin silti Liisa lämpeni kuin asfaltti helteellä.

Tunsin, miten kuumuus ja kosteus suorastaan uhkuivat Liisasta, joten riisuin lupaa kysymättä vaatteitani pois. Tulevat hetket tulisivat olemaan nautintoa.

Vaikka Liisa on itseäni nuorempi ja kestävämpi, niin etenin kuitenkin varoen.

Olisihan edessä näet ensimmäinen yhteinen kertamme, enkä toki haluasi pilata sitä kiirehtimällä kuin hätäinen teinipoika. Hitaasti, askel kerrallaan, Liisan pesää varovasti tunnustellen.

Kolme vuotta olemme nyt tapailleet, joten tämän on aikakin saada täyttymyksensä. Kuuma, kostea ja hekumallinen nam.

Ystävätkin ovat jo jonkin aikaa kyselleet, että koska välillämme alkaa tapahtua jotain? Kovasti kinuavat Liisaa ihmisten ilmoille näytille. Olen kuitenkin päättänyt, että koska kaikki ei ole vielä valmista tahi selvää, niin vielä on tyytyminen vain vierailuihin Liisan luona, kuin että ottaisin sen seuraavan askeleen.

Yöksikään en jää, vaan poistun kiltisti yhteisten hetkiemme jälkeen nukkumaan omaan kotiini. Tuntuu joka kerta haikealta jättää Liisa ihanan päivämme päätteeksi yksin.

Liisan edellisestä suhteesta oli nimittäin jo aikaa.

Houkuttelevaahan se olisi Liisan sänkyyn laittaa köllimään ja viettää yhteinen yö. Sen aika tulee kuitenkin myöhemmin. Se on varma. Vaan toistaiseksi on parempi näin.

Joskus joku tuttu on tullut meitä varta vasten ihan Liisan luokse asti moikkaamaan, mutta mitäpä meillä olisi muille vielä kerrottavaa.

Kaikki kun on tässä vaiheessa niin sekavaa ja keskeneräistä, että vastaukset muille ovat yleensä niitä ja näitä. Kyllä kait me tästä vielä joskus, ehkäpä jo tänä kesänä ja sitä rataa.

Mukavaahan se vain on, että muutkin ovat meistä kiinnostuneita, mutta nämä asiat tuppaavat ottamaan aina oman aikansa. En ole nimittäin Liisan ensimmäinen ja suhteemme alkuun mahtui ryppy, jos toinenkin.

On varmasti ilkeää sanoa näin kaikkien kuullen, mutta niitä ryppyjä löytyi enemmän Liisasta kuin allekirjoittaneesta. Liisan edellisestä suhteesta oli nimittäin jo aikaa, eikä yksinolo ollut tehnyt Liisalle kovinkaan hyvää.

Sori, että avaudun toisen henkilökohtaista historiaa tähän tällä tavoin, mutta saanpa terapioida itseänikin samalla.

Liisaa on miehisesti sanottuna ”ajanut” nimittäin ukkoporukka jos toinenkin, ja se on tosiasia, joka pitää vain hyväksyä. En ole Liisan ensimmäinen, mutta toivottavasti voin olla viimeinen.

Vaikka heti alkuun ilmassa oli rakkautta ja kiimaa, niin silti uuteen suhteeseen ei hypätty tuosta vain. Ennen kuin olin varma meistä kahdesta, niin halusin tavata Liisan useammankin kerran.

Jotenkin tunsin, että huolimatta kaikista tunteistani, järki tulisi pitää mukana.

Olin nimittäin jo valmiiksi parisuhteessa ja kun asia paljastuisi, niin sen hetkisellä emännällä tulisi olemaan asiaan varmastikin mielipide. Oletusarvoisesti melkoisen painavakin sellainen.

Olin tavannut Liisan internetin ilmoituspalstoilla, eli ihan nykymeininkiä. Ja kun tapaaminen oltiin sovittu, niin sittenhän sitä lähdettiin ensimmäisille livetärskyille.

Paikaksi sovittiin niinkin romanttinen kohde, kuin Kumpusaaren romualue. Ei siis se ihan perinteisin tärskypaikka. Se miten tarina jatkuu, kuulostaa silti vieläkin mielenkiintoisemmalta. Otin nimittäin ja pyysin emännänkin mukaan tärskyille. Jep.

No tässä nyt ollaan. Ollaan oltu jo kolme vuotta. Harvempi meistä kolmesta tietää, mutta kerrottakoon se nyt kaikelle maailmalle. Liisa, emäntä ja minä. Kaikki yhtä onnellista sekamelskaa.

Moni tutuistani kyllä vieläkin ihmettelee, miksi olen Liisan elämäämme ottanut.

Eivätkä kaikki heti usko, mutta kun näytän kuvan, niin pakkohan se on. Vielä ei olla kaikki kolmisteen yhdessä nukuttu, mutta kuten alussa totesin, niin sekin aika koittaa vielä.

Nautitaan siis kuumasta kesästä ja toisistamme. Liisan pesä ainakin on kuuma. Hyvä on paatissa sauna.

Kirjoittaja on KuPSin puujalka.