Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Vinkkaa puhutteleva tarinasi meille – Elämän ryhtiliikkeet, alanvaihdot ja vaiherikkaat yritystarinat ovat kiinnostavia

Maailma on puheenaiheita pullollaan. Meitä Viikkosavossa kiinnostavat erityisesti kuopiolaisten keskuudessa ihastuttavat, ihmetyttävät, hämmästyttävät ja närkästyttävätkin asiat. On hyvä, että esimerkiksi yhteiskunnassa havaittuja epäkohtia nostetaan esille, sillä asioista puhumalla ja kirjoittamalla on mahdollista antaa sysäys elämänpiirimme kehittymiselle entistäkin parempaan suuntaan.

Moniäänisyydellä on paikkansa. Parasta on, kun lehtijutussa asiaa käsitellään usealta kantilta, erilaiset näkemykset ja ajatukset huomioon ottaen. Asioista kun on tapana löytyä monta puolta.

Koskettavat elämäntarinat kiinnostavat ja luovat samaistumispintaa lukijoille. Moni meistä on varmasti joutunut ponnistelemaan unelmien saavuttamisen eteen ja kohdannut vaikeuksia polullaan ennen onnistumisia.

Koskettavat elämäntarinat kiinnostavat ja luovat samaistumispintaa lukijoille.

Elämän ryhtiliikkeet, alanvaihdot ja vaiherikkaat yritystarinat ovat kiinnostavia, samoin erikoiset harrastukset sekä kokemukset, jotka mullistivat maailmasi tai ajatusmaailmasi. Olemme esimerkiksi kertoneet tarinoita raitistumisesta, syvästä yksinäisyyden kokemisesta, mieleenpainuvista reissuista ja muutoista maailmalle. Kiinnostava lehtijuttu koostuu yllätyksellisyyden ja vastakohtaisuuksien elementeistä. Meidän lehdentekijöiden tehtävänä on myös luoda toivoa ja valaa positiivisuutta nykyään kovin pirstaleiselta ja monimutkaiselta tuntuvaan maailmaan. Millainen on sinun maailmasi? Millainen tarina sinulla olisi muille kerrottavaksi? Vinkkaa meille toimitukseen, niin pohdimme olisiko juuri tässä tarinassa aineksia lehtijutun juureksi.

Lukijoiden oma kanava on Viikkosavon mielipidesivu, jonne toivomme edelleen aktiivista osallistumista. Ajankohtaiset ja kantaa ottavat, tiiviit ja napakat sekä reilusti omalla nimellä kirjoitetut tekstit toimivat. Kirjoituksia nimimerkillä julkaisemme vain poikkeustapauksissa. Koska tila sivulla on rajallinen, merkkimääränä 1 500 merkkiä on mainio. Toimitus valitsee lehteen menevät kirjoitukset ja tarvittaessa muokkaa ja lyhentää tekstiä. Etusijalla ovat paikalliset, Kuopion seutua koskevat ja ajankohtaiset mielipidekirjoitukset.

Lukijamme ovat lähettäneet tiuhaan myös lukijan kuvia, joita olemme julkaisseet melkein joka lehdessä, johon mielipidesivu on mahtunut. Kauniilla, tuoreella ja paikallisella kuvalla on tilausta. Kuopiolaisille tutut ja rakkaat paikat, kuten Kallavesi, Puijon metsä, Valkeisenlampi ja puistot sykähdyttävät myös kuvina. Syksyllä sadonkorjuun aikaan olemme tottuneet näkemään kuvia myös sieni- ja marjasaaliista sekä vuodenajan värittämien puiden ja pensaiden lehdistä.

Lukijoiden runoja olemme julkaisseet satunnaisesti, jos tila on riittänyt. Oma lukunsa on tekstarit-palstamme, johon saamme runsaasti viestitarjokkaita. Tekstari on esimerkiksi lyhyt kannanotto tai toteamus ajankohtaiseen tai mieltä askarruttavaan aiheeseen.

Kiitos lukijoillemme vuorovaikutuksesta kanssamme. Saimme lukuisia yhteydenottoja kun kysyimme, kuka on tehnyt Viikkosavon nimellä varustetun saviastian. Eikä aikaakaan, kun teimme haastattelun astian tehneestä osaajasta.