Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden kuopiolainen -kisa järjestetään jälleen - lähetä vinkki ehdokkaasta

Viikkosavon järjestämä kisa toteutetaan jo kahdeksatta kertaa.

Viikkosavon järjestämä perinteinen Vuoden kuopiolainen -äänestys toteutetaan taas loppuvuodesta. Kisa toteutetaan nyt jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.

Viikkosavo pyytää nyt lukijoilta ehdotuksia Vuoden kuopiolainen -ehdokkaiksi. Kisaan toivotaan kuopiolaisia tai Kuopion alueella vaikuttavia henkilöitä, jotka ovat omalla toiminnallaan edistäneet alueen kehitystä, antaneet oman panoksensa yhteisön eteen tai olleet muuten vaan ”hyviä tyyppejä”.

Viime vuonna kisan voitti ensi kertaa ihmislajin ulkopuolinen kuopiolainen: Lukukoira Sylvi. Sylvin valinta Vuoden kuopiolaiseksi uutisoitiin myös MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Vuoden kuopiolaiseksi lukijat ovat edellisvuosina äänestäneet myös jalkapalloilija Petteri Pennasen, jalkapalloilija Urho Nissilän, kirjailija Antti Heikkisen, vammaisurheilija Marjaana Heikkisen, dosentti Markku Myllykankaan ja kotoutumisen asiantuntija Tsega Kiflien.

Ehdotuksia voi laittaa toimitukseen sähköpostilla: toimitus@viikkosavo.fi.