Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valikoit seurasi ihmisten tunnettavuuden perusteella, Marko Kilpi?

Viikkosavon Viikon väitteet -sarjassa esitetään tolkuttomia väitteitä. Tällä kertaa väitteisiin vastaa kuopiolainen kansanedustaja Marko Kilpi.

Pääsit viime vuoden Linnan juhlissa iltapäivälehtien otsikoihin, kun suutelit vaimoasi otsaan heti presidentin kättelyn jälkeen. Olet vieläkin niin umpirakastunut, ettet malta hetkeäkään pitää näppejäsi erossa vaimostasi.

Pitää täysin paikkaansa. Väite siitä, että nainen on kuin hyvä viini, vaikuttaisi olevan täysin totta. Reilun 33 vuoden koeajo on tuottanut kiistatonta dataa. Kummallinen tyyppi, kun siitä ei pysty pitämään näppejään kurissa.

Kansanedustajan työ on pääosin istumista puuduttavan pitkissä kokouksissa. Välillä mietit, että olisit enemmän hyödyksi yhteiskunnalle, jos käyttäisit tämänkin ajan rosvojen jahtaamiseen.

Asia vilahtaa toisinaan mielessä, varsinkin kun samoja päivänselviä asioita toistetaan kerta toisensa jälkeen. Kertaus on opintojen äiti, mutta joku tolkku siinäkin. Mikään ei voita kunnon rosvojahtia!

Toisaalta kansanedustajan hommat ovat siitä hyviä, että eduskunnassa kukaan ei huomaa, jos töiden lomassa suunnittelee myös seuraavan dekkarin käsikirjoitusta.

Varsinkin koronan myötä tulee jatkuvasti ja nopealla tahdilla isoja asioita ja tarpeita tehdä kaikenlaisia toimenpiteitä, ettei kirjojen suunnittelulle löydy tilaa kuin korkeintaan öiseen aikaan. Joskus se on sekin tehtävä.

Kun on kerran päässyt vallan makuun, ajatus perusduunariksi palaamisesta tuntuu aika laimealta. Sinua ei tulla enää näkemään poliisina, vaikka eduskuntatyöt loppuisivat.

Ei mene päivääkään, etteikö poliisin hommat kävisi mielessä tai etteikö niitä ikävöisi. Sen verran hienoja hommia ne ovat ja ennen kaikkea sitä kaipaa omaa laumaansa. Pitäisi olla pari elämää lisää, niin ennättäisi tehdä kaikkea niitä asioita, joita kiinnostaa tehdä.

Ylen joulukuun alussa julkaisema puoluekannatusmittaus näytti synkkiä lukuja kokoomukselle. Jos kokoomuksella menisi oikein huonosti, voisit harkita loikkaamista perussuomalaisiin.

Kuvittelisin olevani tolkun immeisiä. Siinä tapauksessa ei loikkimisella asia paremmaksi tule. Kokoomus on tolkun puolue ja siellä on hyvä olla, oli kannatus sitten mitä tahansa.

Postailet Instagramiin kaverikuvia milloin minkäkin julkkiksen kanssa ja olet muun muassa Pirkka-Pekka Peteliuksen hyvä kaveri. Valikoit seurasi ihmisten tunnettavuuden perusteella.

Kylläpä olisi mahtavaa, jos näitä rajoituksia ei olisi ja pääsisi tapaamaan ihmisiä! Kovin on suppeaksi käynyt tämä elämänpiiri. Ne kuvat on hyvä muistutus siitä, miten onnekas sitä on ollut ja kuinka rikasta elämä voikaan olla, kun kaikki on hyvin. Olisi aikamoinen virhe, jos alkaisi seuraansa kovasti valikoimaan. Jokainen ihminen on mahdollisuus.

Nousit takavuosina Poliisit-realitysarjassa koko kansan tietoisuuteen leppoisana ja humoristisena savolaispoliisina. Henkilöbrändisi on tarkkaan harkittu ja pitkän suunnittelun tulos.

Kyllähän sen edestään hyvin nopeasti löytäisi jos jonkinlaista laskelmoitua roolia vetäisi. Ehkä noissa realityissä yksi merkittävimmistä jutuista on aitous. Sellaista on vaikeaa teeskennellä.

Olet lähes koko aikuisikäsi ollut julkisuudessa milloin minkäkin asian vuoksi. Julkisuus sinulle kuin huumetta, jota tarvitset aina lisää.

Elämä on parasta huumetta. Ja tuo rouva. (Formula-kisat menossa ja eräs nukkuu tuossa vierellä.)

Olet taitava ruoanlaittaja ja postailet ajoittain ahkerastikin kokkailukuviasi Instagramiin. Suunnitelmissasi on esittää tv-tuotantoyhtiöille uutta Markon keittiössä -formaattia, jossa eräs kuopiolainen kansanedustaja kokkailee ja juttelee samalla mukavia.

Hyvä idea! Pitääkin saman tien lähteä pitchaamaan tätä sopivalle tuotantoyhtiölle.

Olit viime eduskuntavaaleissa Savo-Karjalan vaalipiirin kokoomuksen ääniharava reilulla 9200 äänellä. Se vaali-ilta oli tähänastisen elämäsi upein kokemus.

Se oli iso yllätys, mutta ei upein kokemus. Kyllä jokaisen lapsen syntymä ovat olleet neljä upeinta kokemusta. Nyt kun niistä kolme on jo täysi-ikäiseksi ennättänyt, tuntuu, että se kokemus on edelleen päällä. Se vain jatkuu ja jatkuu. Valinnat ja äänimäärät unohtuu paljon nopeammin.