Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Piikikkäitä skorpioneja, perhekeskeisiä rapuja - Viikkosavo selvitti, millaisia ovat kaupunginhallituksen jäsenet horoskooppimerkkien perusteella

Viikkosavo selvitti Kuopion kaupunginhallituksen voimasuhteet horoskooppimerkkien mukaan.

Viikkosavon ultrauskottavan ja supertarkan kristallipallon antamien tietojen mukaan Kuopion kaupunginhallituksessa hallitsevat virtaavan veden voimat. Yhdestätoista kaupunginhallituksen jäsenestä kaikkiaan 7 edustaa horoskoopiltaan veden merkkiä. Sen lisäksi hallituksessa istuu kaksi ilman merkkiä, yksi maan ja yksi tulen edustaja.

Tämä huipputieteellinen ja täysin aukoton analyysi paljastaa, millaiset kosmiset voimat hallitsijoihimme vaikuttavatkaan ja onko tämä elementtien yhdistelmä tasapainoinen. Lue lisää ja hämmästy.

Selvityksestä käy ilmi, että ydinjohtajien tehtävään on Kuopiossa päässyt erityisesti itsekontrollin mestareina tunnettuja skorpioneja sekä tunteellisia ja perhekeskeisiä rapuja, joita kummankin edustajia joukosta löytyy kolme. Virrassa mukana ui myös yksi kalat ja ristiaallokkoa puhaltavat ilman merkit vaaka ja kaksonen. Joukossa liekkiä yrittää pitää yllä myös yksi leijona ja maata jalkojen alle tuo neitsyt.

Liekö vain puhdasta sattumaa, että henkisesti vahvat, kovalla tahdonvoimalla sekä sieluun porautuvalla kaikennäkevällä katseella varustettuja sekä teräväkielisiä skorpioneja ovat hallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja ja yrittäjä-tapahtumajärjestäjä Ari ”Allu” Koskinen (kok.), päiväkodinjohtaja Tiina Kaartinen (sd.) ja tekniikan tohtori Harri Auvinen (vih.). He ovat vieläpä kaikki marraskuun lapsosia!

Näiltä kolmelta ei siis varmasti jää käsiteltävissä asioissa yksityiskohdat huomaamatta, ja jos jää, tilanteen pelastaa tarkkaakin tarkempana tunnetut neitsyet eli tässä kohtaa tietenkin opetusneuvos Eija Vähälä (kok.). Neitsyt myös varmasti huolehtii, ettei päätöksenteossa karata liian villeihin unelmiin vaan pidetään jalat maassa ja järki päässä.

On kuitenkin muistettava, että hillityn skorpionikuoren alla kuohuvat yleensä voimakkaat tunteet, ja tylsistyessään nämä terävä-älyiset piikittelijät saattavat tehdä kärpäsestä härkäsen saadakseen pientä draamaa ja jännitystä puiseviin kokouksiin.

Hillityn skorpionikuoren alla kuohuvat yleensä voimakkaat tunteet.

Lisää tunnetta kaupunginhallituksen istuntoihin tuovat herkät ja perhekeskeiset ravut, joita edustavat hallituksen puheenjohtaja Antti Kivelä (kesk.), maanviljelijä Tapio Tolppanen (kesk.) ja muutosagentti Miia Eskelinen-Fingeroos (kok.). Ja itse asiassa Tapio ja Miia jakavat vielä saman syntymäpäivänkin!

Nämä ravut ovat uskaltautuneet ulos kotoisasta ja turvallisesta kuorestaan, ja vievät Kuopiota eteenpäin huolehtivalla sekä äidillisin ja isällisin ottein. He varmasti nauttivat etäajasta, jolloin kokouksiin voi osallistua etänä omasta kotoisan lämpimästä sohvanurkkauksestaan käsin.

Tekevätkö ravut kuitenkin päätöksiä välillä liiankin turvallisuushakuisesti? Ravulla on myös taipumusta loukkaantua herkästi ja vetäytyä silloin takaisin kuoreen, josta heitä saakin sitten houkutella pitkään takaisin ulos.

JOS kokous äityy riidaksi, paikalla on onneksi maailman parhaina sovittelijoina ja tasapainon löytäjinä tunnettu vaaka eli tässä tapauksessa Minna Reijonen (ps.). Hän muistuttaa etteivät asiat ole mustavalkoisia ja jaksaa pitää huolen, että kaikki näkökulmat otetaan joka asiassa huomioon. Vaa’alle tärkeää on ettei ketään unohdeta, ja että kaikissa asioissa löytyisi jokaista osapuolta miellyttävä ratkaisu. Vaa’alta itseltään tuppaa vain välillä herkästi unohtumaan, että koskaan ei voi mitenkään miellyttää kaikkia.

Ja kun muilta jäseniltä on tunne- ja turvallisuusähkyssä ideat loppu, rientää paikalle ikuinen ideanikkari ja oikea ajatusten Pelle Peloton eli kaksonen eli tässä tapauksessa tietenkin terveydenhoitaja Leila Savolainen (kesk.). Kaksonen huolehtii, että pyörät liikkuvat ja vanhat kaavat vaihtuvat. Kaksoselle mikään vauhti ei ole liikaa, ja seitsemää asiaa yhtä aikaa hoitaessaan, saattaa häneltä unohtua, että entisetkin pitäisi saattaa loppuun.

Ei olisi ehkä ihme, jos taiteellinen kalat heittäisi vaikka pienen laulun pitääkseen kokoustunnelman harmonisena.

Luovaa ideointia ja sopusointua tähän joukkoon tuo myös aalloissa taitavasti uiva kalat eli tietenkin opettaja Jaakko Kosunen (sd.). Kaikkeen mukautuva kalat arvostaa kauneutta niin ihmisissä kuin maailmassakin, eivätkä he halua tämän sisäisen illuusionsa särkyvän. Tässä tapauksessa ei olisi ehkä ihme, jos taiteellinen kalat heittäisi vaikka pienen laulun pitääkseen kokoustunnelman harmonisena. Riitojen välttely tosin johtaa usein passiivisuuteen, ja pettymyksiin, kun asioita ei ehkä voidakaan ratkaista kuten ideaalimaailmassa.

Edes pienen pientä tulen liekkiä porukassa pitää, kukapas muu kuin parrasvaloihin ja johtamaan syntynyt leijona eli totta kai veteraanikansanedustaja Erkki Virtanen (vas.). Rohkea, sitoutumiskykyinen ja pitkäjänteinen leijona jaksaa viedä tärkeitä asioita eteenpäin läpi vaikka sen kuuluisan harmaan kiven ja hurmaa kaikki mennessään. Parrasvaloissa viihtyvän viidakon kuninkaan pitää kuitenkin muistaa, ettei kunnian kukkuloille pääse keinotekoisin keinoin ja kuinka liiallinen ylpeys käy lankeemuksen eellä.

Kokonaisuutena hallituksen tähtikartasto on vahvojen tunneihmisten kokonaisuus, jossa istuvat erityisesti johtavat ja kiinteät merkit.

Toisaalta joukossa on vahva yhteisymmärrys- ja me henki, toisaalta vahvoja itsenäisesti ajattelevia persoonia riittää ja se voikin tuoda joukon välille kitkaa vaikka veden äärellä pitkälti ollaankin. Että on se niinkin ja sitten se on näinkin.

Tämä juttu on kirjoitettu täysin leikkimielisesti, eivätkä kuvailut vastaa henkilöiden todellista luonnetta ja työskentelyä kaupunginhallituksessa. Ehkä.