Viikkosavon päätoimittaja vaihtuu - Aija Pirinen siirtyy kolmen lehden päätoimittajaksi Uudellemaalle

Viikkosavon päätoimittaja vaihtuu. Nykyinen päätoimittaja Aija Pirinen siirtyy kolmen lehden päätoimittajaksi Uudellemaalle. Hän aloittaa toukokuun alussa Etelä-Suomen Mediaan kuuluvien Luoteis-Uusimaan ja Vihdin Uutisten päätoimittajana sekä Nurmijärven Uutisten vt. päätoimittajana. Lehdet sijaitsevat aivan Espoon ja Vantaan vieressä. Luoteis-Uusimaa on tilattava lehti, Vihdin Uutiset ja Nurmijärven uutiset kaupunkilehtiä.

Pirinen aloitti päätoimittajana Kuopion Kaupunkilehdessä vuonna 2010 ja siirtyi myös Viikkosavon päätoimittajaksi vuonna 2014, jolloin lehtien toimitukset yhdistettiin.

– Työ kuopiolaisissa kaupunkilehdissä ollut minulle elämäntapa, jota olen tehnyt rakkaudella ja intohimolla. Koen kuitenkin, että nyt on aika siirtyä elämässäni uuteen vaiheeseen. Kolmen erilaisen lehden kehittäminen on itselleni uusi mielenkiintoinen haaste, Pirinen toteaa.

– Olen syvästi kiitollinen kaikille työkavereille, yhteistyökumppaneille ja lukijoille, joihin olen näinä vuosina saanut tutustua. Lehtityössä olen saanut etuoikeuden seurata aitiopaikalta Kuopion kehitystä ja ilolla huomannut, miten kaupunki kasvaa ja kehittyy hyvään suuntaan. Kuopiota ja kuopiolaisia ihmisiä jään kaipaamaan, Helsingin Munkkiniemeen muuttava Pirinen sanoo.

Savon Media aloittaa seuraajan hakemisen Piriselle välittömästi. Savon Media Oy ja Etelä-Suomen Media Oy kuuluvat molemmat Keskisuomalainen-konserniin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut