Kuopion satamaan avattiin uusi grilli - "Palkkaamme kevään aikana viisi henkeä töihin"

Sataman Grilli avasi maanantaina Kallamarinan tiloissa. Arkistokuva. Aija Pirinen
Aija Pirinen

Aija Pirinen

Kuopion satamaan, Kallamarinan taloon avattiin maanantaina uusi grilli. Sataman Grillin yrittäjinä toimivat Leväsen Grillltä tutut Marko ja Teija Loikkanen.

Tarjolla on Leväsen Grilliltä tuttuja grilliannoksia. Sataman Grillissä on lisäksi anniskeluoikeudet.

Asiakaspaikkoja sisällä on 50, mutta koronarajoitusten aikana paikkoja on rajattu 27:ään.

Uuden ravintolan avaaminen tietää myös uusia työpaikkoja.

– Palkkaamme kevään aikana viisi henkeä töihin. Osa heistä on jo aloittanut. Ja toki alkuun teemme itse ympäripyöreää päivä, Teija Loikkanen sanoo.

Yrittäjät pohtivat, uskaltaako uutta grilliä avata näin korona-aikana.

– Tulimme siihen tulokseen, että yrittämisessä on aina riskejä. Ajattelimme, että on uskottava siihen, mitä tekee, Teija sanoo.

Yrittäjät uskovat, että alkuvaiheessa myynti painottuukin takeaway-myyntiin.

– Toivottavasti kesällä koronatilanne hellittää ja ihmiset voivat tulla tänne istahtamaan ja nauttimaan maisemista.

Kommentoi