Kirjailija Antti Heikkinen iloitsee Palonurmeen osuneesta lottopotista - Sai lahjaksi "Make Palonurmi great again" -paidan

Palonurmesta kotoisin oleva kirjailija Antti Heikkinen innostui kotikylälle osuneesta loton jättipotista ja toivoo kyläkaupalle jatkajaa.

Palonurmen kylälle viikonloppuna napsahtanut loton jättipotti nosti Kuopioon kuuluvan kylän hetkessä koko Suomen tietoisuuteen. 15,7 miljoonan euron lottopotti osui viiden hengen porukalle, ja jokaiselle tuli näin reilu 3 miljoonaa euroa.

Palonurmen kylältä kotoisin oleva kirjailija-toimittaja Antti Heikkinen iloitsi kotikylälleen osuneesta iloisesta tapahtumasta.

Heikkinen hehkutteli lottovoittoa Facebook-sivuillaan ja julkaisi itsestään kuvan, jossa hänellä on yllään Make Palonurmi great again -paita.

– Jumalauta! Sain viikolla rouvalta ennakkosynttärilahjaks tämmösen alati ajankohtaisen paidan ja eilisen löttösarvonnan myötä se tuli entistä ajankohtaisemmaksi! Onnea kotikylän voittajat!, Heikkinen hehkutteli Facebook-seinällään.

Viikkosavolle hän kommentoi olevansa iloinen kotikylälle osuneesta ilouutisesta.

–  Äärimmäisen hieno homma jo siksikin, että pieneltä savolaiskylältä syntyisin oleva ihminen saa nähdä kotikylänsä melko harvoin otsikoissa onnellisen sattumuksen eikä Alibi-luokan uutisten takia. Sydänlämpimät onnittelut voittajille ja toivottavasti tuosta tapauksesta on lykkyä myös kyläkaupan uusien yrittäjien löytymiseksi!, Heikkinen toteaa Viikkosavolle.

Toivottavasti tuosta tapauksesta on lykkyä myös kyläkaupan uusien yrittäjien löytymiseksi.

Antti Heikkinen

Voittokuponki oli ostettu Palonurmen kyläkaupasta, joka sulkee ovensa tämän viikon jälkeen. Kauppiaspariskunta Niina ja Marko Tengvall pitää kauppaa auki viimeistä päivää lauantaina. Marko keskittyy jatkossa muihin töihin ja Niina lähtee opiskelemaan hoitoalaa.

– Hieno juttu, että tällainen ikimuistoinen asia sattui viimeiselle aukioloviikolle. Kauppiasuramme loppuu ikimuistoisella tavalla, Niina sanoo.

Kaupan tulevaisuus on vielä avoinna, sillä kaupalle etsitään jatkajaa. Niina sanoo, että lottovoiton myötä on tullut joitakin uusia kiinnostuneita kyselyitä mahdollisilta jatkajilta. Hän itse toivoo, että jatkaja löytyisi ja että kylällä säilyisi kauppa jatkossakin.

– Työtähän kyläkaupan pyörittämisessä riittää. Mutta talvellakin tätä on kannattanut pitää auki, sillä kyläläiset käyttävät kotikylän kauppaa. Ja kesällähän kylän asukasluku kasvaa reilusti mökkiläisten myötä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut