Suosittelukonsepti toi 740 000 euroa

Maailman suurimman suositusorganisaation Suomen paras ryhmä tulee Kuopiosta.

BNI on maailman suurin liike-elämän suositusorganisaatio. Kirjainyhdistelmä tulee englannin kielen sanoista Business Network international. BNI tarjoaa yrityksille Kuopiossa kerran viikossa mahdollisuuden luoda uusia liikesuhteita sekä jakaa toisille yrityksille osaamista.

BNI-toiminnan tuloksia mitataan tarkasti. Huhtikuussa BNIssä arvioitiin, että Kuopion BNI Timantti on Suomen paras ryhmä. Kisan kriteereinä käytettään esimerkiksi suositusten avulla kasvanutta liikevaihtoa. Valtakunnallisessa rankingissa ryhmä on kivunnut kärkeen 1.10.2020 – 1.4.2021 välisellä mittausjaksolla.

Kakkoseksi jäi Tampere ja kolmanneksi sijoittui Helsinki. Timantin suosittelujen avulla ryhmän liikekumppanit ovat saaneet ylimääräistä kauppaa puolessa vuodessa 740 000 euroa.

Ryhmän puheenjohtaja, taikurina tunnettu Jukka-Tapio Keränen kertoo, että keväällä ryhmä teki epävirallisen SM-ennätyksen viikoittaisella 53 kahdenkeskisellä palaverimäärällä.

– Yritysten välisten palaverien avulla kehitämme liiketoimintaa, mikä näkyy myyntituloksissa. Konsepti lisää Kuopion verotuloja. Olen täysin liekeissä tästä toimintatavasta. Uskon, että tällainen toiminta parantaa maailmaa ja kuopiolaisten hyvinvointia.

Keräsen mukaan toisten yritysten auttaminen, kasvattaa jokaisen yrityksen asiakasmääriä.

– Aina ei kannata olla ensimmäisenä käsi ojossa, vaan ajateltaisiin, että miten minä voin auttaa muita. Timantin avulla olen saanut kasvatettua omankin yritykseni asiakasmäärää räjähdysmäisesti. Uskon, että Kuopiosta tulee maailman paras paikka elää, jos yritykset ymmärtävät, että ne voivat kilpailemisen sijaan auttaa toisiaan.

Yritysten välisten palaverien avulla kehitämme liiketoimintaa, mikä näkyy myyntituloksissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut