Lauantaikin jo myyty loppuun - Kuopiorock juhlitaan poikkeusvuoden jälkeen lähes normaaliin tapaan

Kuopiorockin festivaalipäällikkö: ”Näyttää siltä, että ihmiset uskaltavat lähteä tapahtumiin.”

Kesäkuun alussa varmistui, että perinteinen Kuopiorock-festivaali pystytään varmasti järjestämään tänä vuonna. Heinäkuun lopussa järjestettävän tapahtuman esiintyjiä julkistettiin jo talvikaudella sekä keväällä ja nyt viimeisimmätkin artistikiinnitykset on tehty. Osa lipputyypeistä myytiin loppuun jo talvikauden aikana. Festivaalipäällikkö Ari ”Allu” Koskinen kertoo, että järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja nyt myös lauantaipäivän liput on myyty loppuun, mikä kertoo ihmisten uskalluksesta osallistua festivaaleille.

– Myös caravana-alueen liput on myyty loppuun. Näyttää vahvasti siltä, että ihmiset uskaltavat lähteä tapahtumiin, vaikka toki mekin joudutaan tiputtamaan kävijämäärää tältä vuodelta.

Parhaimmillaan Kuopiorockissa on ollut 32 000 kävijää tapahtuman aikana. Koronapandemian takia kävijämäärää joudutaan tänä vuonna tiputtamaan. Koskinen sanoo, että tapahtuma tehdäänb muutenkin terveysturvallisuus edellä.

– Otamme kaikessa toiminnassamme hygienian ja turvallisuuden huomioon. Festivaalista pääsee nyt onneksi nauttimaan lähes normaaliin tapaan. Eikä tällaista tapahtumaa voisikaan järjestää, jos olisit tiukat rajoitukset. Luonnollisesti myös jokaisella itsellään on vastuu huolehtia yleisestä turvallisuudesta.

Rokkijuhla juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2021. Festivaalin kattauksessa nähdään jo vuodelle 2020 kiinnitetyt Nightwish ja Within Temptation. Festivaalin avauspäivää täydentää muun muassa Sonata Arctica, Battle Beast sekä Turmion Kätilöt. Perjantaina lavalle nousee jo odotettua paluuta tekevä Haloo Helsinki! ja lauantaina Kuopiorockissa juhlii Euroviisujen rokkimenestyjä Blind Channel sekä Herra Ylppö.

Kuopiorockin ohjelmaa täydentää myös Puistolavan sekä Kuopio Rock Academyn bändit.

Myös jokaisella itsellään on vastuu huolehtia yleisestä turvallisuudesta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut