Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rauhalahdessa sukelletaan Toivo Ryynäsen elämään huomisesta alkaen

Yksittäisten lippujen myynti sujunut ennätystahdissa.

Rauhalahti teatteri tuo tänä kesänä lavalle Jaakko Tepon musiikkiin ja tarinoihin perustuvan musikaalin Toivo Ryynäsen elämä ja teot. Musikaalin ensi-ilta on huomenna torstaina kello 19, jonka jälkeen esityksen voi nähdä 14.8. saakkka.

Tarina kertoo Toivo Ryynäsestä, joka asuu näytelmässä Pörsänmäellä. Vauhdikkaiden käänteiden jälkeen hän toimii showbisneksessä, politiikassa, huippu-urheilussa ja ehtii kokea rakkaustarinankin.

Humoristisien tarinoiden ja 13 Jaakko Tepon musiikkikappaleen siivittämään näytelmään liittyy myös tietynlaista haikeutta Toivo Ryynäsen hiljattaiseen poismenoon liittyen. Musiikkinäytelmä on samalla tribuuttihänen muistolleen. Näytelmän käsikirjoituksen on kirjoittanut kirjailija Antti Heikkinen ja nimiroolia näyttelee Ryynäsen hyvä ystävä Jamppa Kääriäinen, joka on näytellyt Toivoa ennenkin. Lavalla nähdään Jamppa Kääriäisen lisäksi Ilkka Pentti, Mikko Paananen, Pauliina Hukkanen, Kati Häyrinen ja laulaja lauluntekijä Sakari Kuosmanen. Tiimiä säestää viisihenkinen bändi ja kolme tanssijaa. Erikoisen loppuhuipennuksen tarinaan tarjoaa myös Taikurilegenda Jorma Airaksisen opit.

Teatterin tiedotteessa kerrotaan, että lippuvaraukset ovat lähteneet vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta hyvin käyntiin ja yksittäisten lippujen myynti sujuu ennätystahdissa. Tänä vuonna yleisökapasiteetista on myynnissä vain 80 prosenttia väljyyden takaamiseksi.