K-Market Pirtin pihaan aukesi minigolfrata

18-reikäinen minigolfrata avattiin eilen. Pelaamaan kaupan aukiolojen mukaan.

Kuopiolaisen K-Market Pirtin pihalle rakentui 18-reikäinen minigolfrata ja se avattiin yleisölle eilen tiistaina. Uusi Minigolfkenttä on auki aina, kun K-Market Pirtin jäätelökioski on avoinna. Asiakas voi ostaa kentälle kertalipun, perhelipun tai kausikortin ja kierroksen hintaan kuuluvat vuokramailat ja -pallot.

– Jäätelökioski on avoinna päivittäin kello 12–20 säävarauksella. Huonolla kelillä jäätelökioski on suljettu, mutta jos joku haluaa golfata myös sateessa niin sekin onnistuu. Silloin lipun ja mailat saa kaupan puolelta, eli minigolfrata on käytettävissä aina kaupan aukioloaikoina, Kauppias Keijo Ollikainen kertoo.

Jatkossa kenttä aukeaa keväisin aina vapulta ja on auki kesän loppuun. Ollikainen kertoo, että idea minigolfkentästä kaupan vieressä syntyi kevättalvella, kun hän pohti, mitä uutta kaupalle voisi kesäksi keksiä.

– Kaupan pihassa on iso parkkipaikka ja nurmialue. Mietin, että tuohonhan sopisi minigolfkenttä. Ehkä tässä oli myös sellaista viidenkympin villitystä, joka minulla tulee ihan pian mittariin. Jää siitä tällainen muistoksi, jos ei muuta, golfia itsekin aina mahdollisuuksien mukaan harrastava Ollikainen naurahtaa.

Ollikainen haluaa myös omalta osaltaan olla kehittämässä Pirtin alueen palveluja ja rata onkin kerännyt jo ennakkokiittelyitä.

– Olen nähnyt miten alue kehittyy ja kuinka paljon täällä on lapsiperheitä. Harrastusmahdollisuuksia heille on kuitenkin ehkä vähänlaisesti, joten nyt on ainakin yksi lisää. Tämä on vielä helpon kynnyksen laji lähellä ja sopii korona-aikaan, kun moni pysyttelee kotimaassa ja ihan lähiseudulla.

Minigolfrata on käytettävissä aina kaupan aukioloaikoina

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut