Kuopiolainen Ville Pimee avasi levytysuransa videosinkulla - Katso Kuopiossa kuvattu video

Ville Pimeen Stranger-kappale on kuvattu ympäri Kuopiota.

Artistinimellä Ville Pimee esiintyvä Ville Tuhkanen julkaisi esikoissinkkunsa Stranger heinäkuun lopulla. Anu Paananen
Inka Matilainen

Inka Matilainen

Kuopiolainen laulaja ja lauluntekijä Ville Tuhkanen julkaisi debyyttisinglensä Stranger videon kera heinäkuun lopulla. Artistinimellä Ville Pimee julkaistu sinkku videoineen on saanut huomiota myös valtakunnallisesti, kun erityisesti raskaamman musiikin ilmiöihin keskittyvä musiikkimedia Kaaoszine noteerasi videon sivuillaan. Video on kerännyt yli 2500 katselukertaa, mikä on hyvä alku aloittelevalle levyartistille.

Tuhkanen kertoo tehneensä musiikkia pitkään ja olleensa 15 vuoden aikana mukana monissa erilaisissa bändiprojekteissa, joiden kanssa hän on keikkaillutkin säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt julkaistu soolokappale on saanut alkunsa jo 10 vuotta sitten akustisena sovituksena. Biisi ja siihen Jani Soinisen johdolla keväällä kuvattu video kertoo tarinan menetyksestä, kasvusta, katumuksesta niiden tuomista paineista, mutta myös itselleen anteeksi antamisesta. Videolla nähdään paljon tuttuja kuopiolaisia paikkoja.

– Halusin musiikkivideon ekan singlen tueksi, jotta se erottuu paremmin joukosta. Se oli myös tavallaan helppo toteuttaa, kun lähipiirissä pyörii niin paljon musiikkityyppejä ja näyttelijöiksi sain omia ystäviä, sekä oma lempparikantapaikka Minipub.

Stranger-kappaleessa kitaran varressa on Joonas Juutinen, bassossa Jarkko Korhonen ja rummuissa Erkka Närhi. Tuhkanen itse on paitsi sanojen, sävellyksen ja sovituksen takana myös laulaa. Lopulliseen muotoonsa kappale hioutui Cry For Sanitysta tutun Olli-Pekka Tirkkosen käsissä.

Tulevaisuuden haaveissa on kokopitkä, ja Tuhkanen kertoo, että uutta materiaalia on varmasti vielä tämän vuoden puolella luvassa.

– Aloitan syksyllä opinnot konservatoriossa, mutta muuten keskityn täysillä tähän projektiin. Pari kappaletta on jo esituotannossa ja kun ehditään niin aletaan studiolla pyörimään.

Halusin musiikkivideon ekan singlen tueksi, jotta se erottuu paremmin joukosta.

Kommentoi