Ikäihmisille aukesi neuvontapiste

Neuvontapiste palvelee arkisin kello 9–15.

Kuopion kaupunki avasi ikäihmisille uuden neuvontapisteen Suokadun toimintakeskukseen maanantaina. Neuvontapiste palvelee ikäihmisten palveluita koskevissa asioissa arkisin kello 9–15.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset tarjoavat neuvontapisteellä ohjausta ja neuvontaa paitsi kaupungin palveluista ja myöntämiskriteereistä, myös yhdistysten ja yritysten palveluista. Neuvonnan ammattilaiset etsivät sopivia ratkaisuita asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Ikäihmisten palveluneuvontaa on uudistettu kuluvan vuoden aikana.

– Aiemmin tänä vuonna otimme käyttöön chatin ja olemme iloisia, kun pääsemme palvelemaan ikäihmisiä nyt myös kasvokkain, kertoo Kuopion kaupungin vanhuspalvelujen palveluohjauspäällikkö Hanna Jokinen tiedotteessa.

Avajaisviikolla 30.8.–3.9. ikäihmisten neuvontapisteessä on tarjolla monenlaista ohjelmaa. Ohjelmassa on muun muassa Muistiluotsin luentoja aivoterveydestä ja Kuopion Kansalaisopiston kurssitarjonnan esittelyä. Kela esittelee etäyhteyden välityksellä palvelukanaviaan ja Tarjoomo-osuuskunnan palveluhakua. Senioreiden ATK-yhdistys Savonetti on paikalla avustamassa pienissä tietokonepulmissa.

Tarkempi päiväkohtainen ohjelma löytyy Ikäihmisten neuvonnan nettisivulta www.kuopio.fi/ikaihmistenneuvonta ja Facebookista www.facebook.com/ikaihmistenneuvonta.

Ikäihmisten neuvontaa on saatavissa edelleen myös puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla.

– Ikäihmisten neuvontaa on saatavissa edelleen myös puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla.

Neuvonnan toiminnassa ja avajaisviikon tapahtumissa huomioidaan koronaepidemian hillitsemiseksi tarkoitetut rajoitukset ja ohjeet. Tapahtumiin osallistujia pyydetään huolehtimaan turvaväleistä ja käyttämään maskia sekä tulemaan paikalle vain terveenä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut