Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pieni Merenneito vihdoin ensi-illassa Valoharjolla

Tammenrannan Lastenteatterin sukeltaa merellisiin tunnelmiin.

Kahteen kertaan koronarajoitusten vuoksi keväällä siirretty, Tammenrannan Lastenteatterin Pieni Merenneito -esitys saa vihdoin ensi-iltansa tulevana sunnuntaina 19.9. kello 18 Valoharjulla Kurkimäessä.

Tämän kuten viime vuoden Jylhäkallion kuninkaan, on sovittanut Tammenrannan Lastenteatteriin sopivaksi ohjaaja Sini Peltola. Sini on Lastenteatteri Tammenrannan oma kasvatti, kuten ovat myös apuohjaajat: Roosa Kvick ja Atte Homanen, jotka myös näyttelevät mukana.

Näytelmä perustuu H.C. Andersenin klassikkosatuun Pieni Merenneito, mutta siinä on myös uutta näkökulmaa ja tuttuja lauluja on sovitettu uudella tavalla. Teija Homanen teatterilta kertoo, että esitystä on harjoiteltu viime talvesta asti, mutta kesällä treenit ovat olleet tiiviimpiä.

– Paketti alkaa olla kasassa ja Sini on todella hienosti huomioinut ryhmän niin, että kaikille sieltä on löytynyt rooli. Kyseessä on ihana esitys, jossa on paljon laulua ja musiikkia. Uskon, että se on monelle mieleinen.

15 nuorta ja lasta ovat Sini-ohjaajan johdolla luoneet, jota kannattaa tekijöiden mukaan tulla katsomaan kauempaankin. Vehmasmäen Nuorisoseura ry toteuttaa Kuopion Kansalaisopiston kanssa yhteistyön, jossa sidosryhmien ja vanhempien tukema, lapset ja nuoret välittävät yleisön nautittavaksi tekemisen ilon teatterin, musiikin ja näytelmän keinoin.

Vaikka kesä oli upea ja lämmin, ei tarvitse pelätä syksyn tuloa, koska näytelmä vie takaisin lämpimiin vesiin, jopa niiden syvyyksiin, keinuttaa tyrskyjen ja aaltojen mukana satuun. Mukana on myös jännitystä, seikkailua, ystävyyttä ja rakkauttakin.

Näytelmää esitetään 13.10. saakka. Tarkemmat esityspäivät, kellonajat ja mahdolliset muutokset löytyvät Tammenrannan verkkosivuilta: www.tammenranta.fi

Kyseessä on ihana esitys, jossa on paljon laulua ja musiikkia.