Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Markku Raatikaisesta KuPSin puheenjohtaja

Hallitukseen tulivat lisäksi juristi Matti Reinikainen sekä Vesileppis Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Rossi.

KuPS pelaajalegenda Markku ”Vine” Raatikainen on valittu KuPS Oy:n yhtiökokouksessa seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Raatikainen tulee puheenjohtajaksi Antti Haapakorven tilalle. Raatikainen asuu Helsingissä, mutta hänellä on kakkosasunto kotikaupungissaan Kuopiossa. Puijonlaakson Ahmoissa jalkapalloilijan uransa aloittanut Vine on toiminut KuPS edustusjoukkueen kapteenina ja hän on pelannut pääsarjassa 222 ottelua. Aiemmin hän on ollut KuPS toimitusjohtaja ja työskentelee nykyisin Realia Management Oy:n asiakkuusjohtajana. Hallitukseen tulivat lisäksi juristi Matti Reinikainen sekä Vesileppis Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Rossi.

KuPS saa Raatikaisesta puheenjohtajan, jolla on erityinen intohimo kehittää seuraorganisaatiota, myyntiä ja markkinointia sille tasolle, mitä kestomitalistin ja eurokävijän urheilullinen menestys edellyttää. KuPS on noussut HJK:n rinnalle toiseksi suomalaiseksi suurseuraksi. KuPS osallistuu ensi vuonna viidettä vuotta peräkkäin euroliigaan. Ensi vuonna myös KuPSin naiset ovat hyvin todennäköisesti mestareiden liigassa. KuPS on saamassa lähitulevaisuudessa suurseuran arvoisen kotipesän, kun uusi stadion valmistunee ainakin osittain seuran 100-vuotisjuhliin vuonna 2023.