Ilmaiset lastenjuhlat Brahenpuistossa - Ohjelmaa niin pienille kuin isoillekin lapsille

MLL Kuopion yhdistys järjestää lastenjuhlat Brahenpuistossa ja Kuopionlahden kentällä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kuopion yhdistys järjestää tulevana sunnuntaina 3.10. kaikille lapsiperheille avoimet ja maksuttomat lastenjuhlat Brahenpuistossa ja Kuopionlahden kentällä. Tapahtumalla juhlitaan 101-vuotiasta yhdistystä ja 100-vuotiasta Kuopion yhdistystä.

Tapahtuma järjestetään kello 14–16. Ohjelmassa on Pentti Punkin Syntymäpäivät -lastenorkesterin esiintyminen kello 14.30 ja 15.30. Parkour Akatemia järjestää isommille lapsille kolme parkourratalähtöä kello 14.30, 15 ja 15.30. Paikalla on myös Kennelliiton kaverikoirat, Savon pomppulinnat, siirtokuvapiste, mahdollisuus ratsastaa Vuorelan tallin hevosilla ja 200 ensimmäiselle lapselle on luvassa pieni yllätys. Tapahtuman juontaa Hilima Haepakka ja paikalla ovat myös Keskikaupungin Martat tarjoilemassa mehua ja Aetoleipureiden pullaa.

Kuopion osasto täytti 100 vuotta maaliskuussa ja silloin yhdistys tarjosi jäsenilleen pullakahvit Ramin konditoriassa niin, että jokainen sai itselleen sopivaan aikaan käydä ne juomassa.

– Koronan takia varsinaiset juhlat piti perua. Nyt kuitenkin uskalsimme tapahtuman järjestää, koska ulkona on väljää. Ohjelma on koitettu ajatella niin, että siellä olisi monen ikäiselle lapselle tekemistä. Pienimmät ehkä nauttivat orkesterista, vähän isommille sopii pomppulinna ja kouluikäiset varmaan innostuvat parkourradasta, kertoo MLL:n Kuopion yhdistyksen puheenjohtaja Eija Saario.

Saario kertoo, että nyt vietettävät juhlat ovat suuri ponnistus vapaaehtoisvoimin toimivalta yhdistykseltä. Samalla hän muistuttaa, että yhdistyksellä on paljon muutakin ohjelmaa ja toimintaa lapsiperheille, joista saa tarkemmin tietoa esimerkiksi yhdistyksen verkkosivuilta.

– Meillä on esimerkiksi perhekahvila ja Terhokerho. Ja uusia jäseniä mahtuu kyllä lisää. Samoin kuin aktiivisia ihmisiä hallitukseen, ohjaajiksi perhekahviloihin ja kerhoihin sekä apukäsiksi tapahtumiin. Uusi hallitus muodostetaan marraskuussa, joten siihenkin ehtii hyvin mukaan.

Ohjelma on koitettu ajatella niin, että siellä olisi monen ikäiselle lapselle tekemistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut