Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kemopetrolin juhlakiertue saapuu Kuopioon - Kalle Koivistolle Kuopio on läheinen kaupunki

Yhtyeen debyyttialbumin, Slowed Downin julkaisusta tuli viime vuonna kuluneeksi kaksikymmentä vuotta.

Useiden vuosien hiljaiselon jälkeen Kemopetrol teki kesällä paluun festivaaleille ja kiertää nyt Suomen klubeja juhlakiertueellaan. Yhtyeen debyyttialbumin, Slowed Downin julkaisusta tuli viime vuonna kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Koronaepidemian vuoksi juhlakiertue siirtyi vuodella eteenpäin ja debyyttialbumia juhlitaan nyt Slowed Down 20 + 1 -kiertueen merkeissä. Kemopetrol esiintyy perjantaina 15.10. Kuopion Sawohousessa ja lauantaina 16.10. Joensuun Kerubissa.

Lähtölaukauksen Slowed Down 20 + 1 -kiertueelle Kemopetrol otti kesällä esiintymällä Oulun Qstockissa ja Turun Kesärauha festivaaleilla.

Biisintekijä Kalle Koiviston ja solisti Laura Närhen yhteiskemian kyllästämä Slowed Down nosti yhtyeen koko kansan tietoisuuteen, hurmasi kriitikot ja myi kultaa. Albumilta singleksi julkaistu Child is my name oli iso radiohitti. Juhlakiertueen keikoilla yhtye esittää debyyttialbumin kaikki kappaleet. Slowed Downin tuottaja Kalle Chydenius on bassonvarressa tällä kiertueella.

Kemopertrol on vieraillut vuosien aikana useita kertoja Kuopiossa ja Joensuussa. Koivistolle Kuopio on erityisen läheinen kaupunki.

– Mulla on äitini ja isovanhempieni puolesta sukuside Kuopioon, joten kaupunki on tullut hyvin tutuksi jo pikkupojasta saakka. Legendaarisen, valitettavasti edesmenneen Henry’s Pubin keikat ovat jääneet hyvin mieleen, Kalle kertoo tiedotteessa.

Kemopetrol on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja Laura Närhi on luonut uraa myös sooloartistina.

Kemopetrol Slowed Down 20 + 1 konsertti perjantaina 15.10. Sawohousella.

Kaupunki on tullut hyvin tutuksi jo pikkupojasta saakka.