Supersyyslomalla kaupunki on jälleen täynnä tekemistä

Supersyyslomalla alaikäisevät pääsevät muun muassa uimahalliin ilmaiseksi.

Kuopion kaupungin Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa. Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin.

Useat nuorisotalot järjestävät runsaasti maksutonta ohjelmaa ja työpajoja. Pinarilla askarrellaan unisieppareita, koruja, fidgetejä sekä leivotaan yhdessä, pelataan pakohuonepeliä ja seinäkiipeillään. Kuikkis järjestää laavuretken Pölhölle ja Matkuksen Mielitilassa on tiistaina iltapäivällä 19.10. pop-up nuokkari. Julkulan nuokkarilla on Hulabaloo, kadonneen aarteen metsästystä ja mysteerien ratkomista.

Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi uimaan Kuntolaakson uimahalliin kello 8–16 välisenä aikana. Uimahyppytornit ja Wibit -vesitemppurata ovat käytössä. Supersyysloman liikunnallinen päiväleiri 1.–2.-luokkalaisille järjestetään 18.–20.10. kello 9–14 Kuopiohallin lähiympäristössä.

Musiikkikeskuksella soitinesittelyissä 18.10. kello 10–13 pääsee kokeilemaan ja tutustumaan orkesterin soittimiin. Esittelyihin on vapaa pääsy. Kuopion museolla, Taidemuseolla ja pääkirjastolla on karnevaalit. Ohjelmassa kutkuttavia taikuriesityksiä, renessanssiajan musiikkia ja tanssiesityksiä, tietoiskuja karnevaaleista ja Leonardon spektaakkeleista. Lapsille eläimellisiä satutunteja ja ilmapalloeläimiä. Jotta pääset oikeaan juhlatunnelmaan, suunnittele ja askartele itsellesi karnevaalinaamio Kuopion museolla. Lisäksi Kuopion museolla Pelataan yhdessä -mobiilitapahtuma torstaina ja lauantaina. Pääkirjastolla lasten -ja nuortenosastolla maanantaina ja tiistaina Lego- ja robotti -työpajat ja keskiviikkona QR-koodisuunnistusta.

Kuopion Luisteluseura tarjoaa luistelukoulun kaikenikäisille luistelusta kiinnostuneille. Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita. Riuttalan Talonpoikaismuseolla 18.10. Seikkailupäivä, jossa pääsee tutustumaan kuinka ennen vanhaan elettiin.

Tapahtumat noudattavat koronarajoituksia ja muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät Kuopion seinältä: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut