Etsimme ehdokkaita Viikkosavon perinteiseen Vuoden kuopiolainen -äänestykseen – Ehdota hyvää tyyppiä, laita sähköpostia toimitukselle ja perustele, miksi henkilö on mainio ehdokas

Nyt on jälleen aika ehdottaa henkilöitä Vuoden kuopiolainen -kisaan. Kuka on sinun mielestäsi hyvä tyyppi, joka ansaitsee Vuoden kuopiolainen 2021 -tunnustuksen?

Kerro se meille Viikkosavon toimitukseen lähettämällä ehdotuksesi perusteluineen sähköpostilla toimitus@viikkosavo.fi sunnuntaihin 14. marraskuuta mennessä.

Ehdokkaat julkistetaan ja äänestys alkaa keskiviikkona 24. marraskuuta.

Vuoden kuopiolainen 2021 esitellään vuoden viimeisessä, keskiviikkona 29. joulukuuta ilmestyvässä Viikkosavossa.

Vuoden kuopiolainen -äänestyksestä on kehittynyt tuttu ja suosittu sekä odotettu perinne. Vuoden kuopiolainen valitaan nyt jo 9. kertaa.

Kuka kuopiolainen on tänä vuonna loistanut osaamisellaan, tehnyt hyviä tekoja tai auttanut meitä jaksamaan historiallisena koronapandemian muodostama poikkeusaikana?

Kenet kuopiolaisen arjen sankarin nostaisit esille Vuoden kuopiolaisena?

Kenet kuopiolaisen arjen sankarin tai juhlitun mestarin nostaisit esille Vuoden kuopiolaisena? Kuka luo ympärilleen iloa ja valoa sekä reipasta energistä ja kannustavaa ilmapiiriä?

Kuka osaa kuunnella ja ymmärtää, visioida sekä kehittää? Kuopiossa riittää osaajia ja persoonia, joista on vara mistä valita ehdokkaita äänestykseen.

Vuonna 2020 Vuoden kuopiolaiseksi valittiin Citypörssin kirpputoriyrittäjä Jani Sinervirta.

Viikkosavon järjestämässä kisassa annettiin tuolloin ennätykselliset 3 323 ääntä

Vuonna 2019 kuopiolaiset äänestivät Vuoden kuopiolaiseksi Lukukoira Sylvin Viikkosavon ja Kuopion Kaupunkilehden äänestyksessä.

Nyt jännitämme ja odotamme innolla ehdokkaita Vuoden kuopiolainen 2021 -äänestykseen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut