Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Valoisat uudet tilat" – "Myös sijainti on hyvä, sillä asun tässä ihan kulmilla" – Kaupan avajaiset saivat ihmiset liikkeelle Kuopion Matkakeskus Portissa

K-Supermarket Portin avajaiset saivat ihmiset liikkeelle Matkakeskus Porttiin torstaiaamuna.

Uuden kaupan avajaisnauhan leikkasivat kauppias Pari Toppari, kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen ja Keskon pääjohtaja, vuorineuvos Mikko Helander.

– Pasi Toppari on toinen K-Citymarketin kauppias, jolla on myös K-Supermarket K-Citymarketin rinnalla, Helander taustoitti avajaispuheenvuorossaan.

Toppari kertoi olevansa iloinen, kun sai avata kaupan, jonka eteen on tehty töitä parin vuoden ajan.

– Olemme saaneet 1 050 myymäläneliön valikoimiin 15 000 ruokatuotetta. Tavoitteenamme on ollut loihtia miljööltään lämminhenkinen ja kodikas kauppa, hän kuvaili.

– On innostavaa olla tekemässä kauppaa modernissa kaupunkiympäristössä. Saman katon alla asuu 222 taloutta. Lyhimmillään kotiovelta kaupan kassalle matkaa kertyy vain 30 metriä.

Saman katon alla asuu 222 taloutta.

Kauppias Pasi Toppari kertoo, että he saivat lähes 300 työhakemusta ympäri Suomen.

– Haastattelimme melkein 50 ihmistä, ja töissä meillä on nyt 20 uutta kaupan alan ammattilaista.

Yksi heistä on Katri Molarius. Hän muutti työn perässä Savonlinnasta Kuopioon.

– Halusin lähteä entistä isompaan kaupunkiin, kehittyä uralla ja uusia haasteita, aiemminkin kaupan alalla työskennellyt Molarius totesi.

– On ollut mukavaa olla mukana luomassa uutta myymälää. Olen ollut hyllyttämässä tuotteita, myyjä Katri Molarius mainitsi.

Asiakas Tuulikki Pelkonen kertoi myymälän olevan hänen lähikauppansa.

– Valoisat uudet tilat ja tarpeeksi lääniä kaupan toiminnoille, hän arvioi hedelmäosastolla ostoksia tehdessään.

Eväskulmassa 18 vuoden ajan kauppiaana toiminut Veijo Kunnasluoto piti myös näkemästään.

– Tosi tasokas, tämän päivän asiakkaalle toimiva kauppa. Myös sijainti on hyvä. Asun tässä ihan kulmilla, hän sanoi

Pasi Toppari on toiminut K-Citymarket Päivärannan kauppiaana vuodesta 2008 alkaen ja jatkaa edelleen Päivärannan kauppiaana.

Toppari on toiminut kauppiaana yli 16 vuotta, myös K-Marketissa Lahdessa ja K-Citymarketissa Mikkelissä ennen K-Citymarket Päivärantaa.

Kauppa avataan Portin rakennushankkeen kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa. Alueelle tulee runsaasti asuntoja ja työpaikkoja.