Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puijo-teemaisen lyhtykisan voittoon kiri Yllätysvieras – Kilpailun ideoijan toiveissa järjestää kisaa myös tulevaisuudessa

Puijon Tornikahvilassa joulukuusta maaliskuun loppuun käynnissä ollut lyhtymaailmakilpailu on päättynyt. Kilpaan osallistui kaikkiaan 12 lyhtyjen sisään rakennettua miniatyyrimaailmaa.

– Tornikahvilassa kävijöiden antamat äänet on laskettu ja voittajaksi erittäin selvällä äänten enemmistöllä selvisi hämmästyttävän määrän pieniä yksityiskohtia vilisevä Minna Sumuluodon Yllätysvieras-minimaailmateos, tiedotteessa kerrotaan.

Toiseksi sijoittui teos Puijon taikaa, jonka tekijä on Katja-taide, ja kolmanneksi Minna Merivalon teos Mahtava leiskaus.

Kilpailu oli Elämysluotsi Jenga-Jengalan Minna Merivalon suunnittelema, ja se nivoutui yhteen samaan aikaan Puijon laella järjestetyn Hilima Haepakka ja Yllätysten talvipolku -seikkailun kanssa.

– Minun puolestani olisi kiva nähdä jatkoa lyhtymaailmakilpailulle myös tulevaisuudessa, Merivalo toteaa Viikkosavolle.

Kisan teemana oli tänä vuonna Puijon yllätysten talvi. Sillä haluttiin luoda uudenlaista ajatusta siitä, kuinka Puijon voi nähdä.

– Osallistujakattaus oli mukava ja monipuolinen, oli niin lapsi- kuin aikuisosallistujiakin. Ja todella kivoja ideoita kisassa näkyikin, Merivalo kiittelee.