Kuopiossa Rauhalahdentiellä saneerataan kahden vuoden ajan – Työmaa sijoittuu välille Leväsentie–Kartanonkatu

Rauhalahdentiellä on aloitettu katu- ja vesijohtosaneeraus Leväsentien ja Kartanonkadun välillä. Saneerausalue alkaa noin 150 metriä Leväsentien risteyksestä moottoritien suuntaan ja päättyy noin 200 metriä Kartanonkadun risteyksen jälkeen.

Työn on määrä kestää kaksi vuotta. Tänä vuonna saneerataan Leväsentien ja Rauhalahden risteysalue Myllärintien risteykseen saakka. Lisäksi moottoritien varren meluvallia korotetaan muun työmaan ylijäämämassoilla.

Suurin muutos ovat uudet kääntymiskaistat. Lisäksi saneerauksessa uusitaan pintarakenteet, kaapeloinnit ja liikennevalot. Vesihuollon saneerauksessa uusitaan Leväsentien alottava runkovesijohto sekä viemäri. Samalla koko alueelle tehdään hulevesijärjestelyitä.

Mikäli työalueen läheisyydessä täytyy liikkua, pitää ottaa huomioon työkoneet, työmaaliikenne ja putkikaivannot. Jos mahdollista, on kuitenkin suositeltavaa käyttää vaihtoehtoisia reittejä.

Erityisesti lapsille täytyy painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Saneerauksen ovat tilanneet Kuopion kaupungin kaupunkiympäristön palvelualue sekä Kuopion Vesi Oy. Urakoitsijana toimii Mestar Kuopio Oy.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut