Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puoliväliin ehtinyt Kuopio Wine Festival ottaa loppukirin – ”Teemme saamamme rakentavan palautteen perusteella muutoksia”

Tänä vuonna vietettiin Kuopion Viinijuhlia ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019.

Järjestäjät ovat PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustisen mukaan saaneet lauantain sujuvuudesta paljon kritiikkiä. Jonoa kertyi runsaasti sekä lippuluukulle että vesipisteille, minkä lisäksi kaksi myyntipistettä oli ilman sähköä.

– Olemme saaneet lauantai-illasta rakentavaa palautetta. Teemme palautteen perusteella muutoksia ja reagoimme sen mukaan. Ensimmäiset kaksi päivää menivät erittäin hyvin, ja samalla tavalla ajattelimme myös toisen viikon vetää, Puustinen kertoi Viikkosavolle maanantaina.

Tänä vuonna Viinijuhlat viettävät 25-vuotisjuhlaa. Sen kunniaksi tapahtumassa ei ole erillistä teemaa, vaan se tekee läpileikkauksen aikaisempiin vuosiin.

– Haluamme kunnioittaa Viinijuhlien historiaa ja tuoda sitä esiin. Teemme siis läpileikkauksen aikaisempien vuosien parhaista viinimaista.

Puustisen osalta tapahtuma menee työn touhussa eikä festivaalihumuun ennätä osallistua. Hän on kuitenkin erityisen ilahtunut siitä, että Tehosekoitin saatiin tapahtumaan. Yhtye esiintyi avajaispäivänä.

– Muutenkin artistikattaukseen on satsattu. Suomessa on stadionluokan artisteja, ja esimerkiksi Lauri Tähkä varmasti vetää paljon yleisöä perjantaina, Puustinen ennakoi.