Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

60-luvun ääni kajahtaa Rauhalahdessa – "Sen ajan musiikki on niin erikoista ja poikkeuksellista"

Rauhalahdessa jammaillaan perjantaina 15. heinäkuuta 60-luvun hengessä. Sound of the Sixties -tapahtuman pääesiintyjänä lavalle nousee 60-lukulaista musiikkia soittava Tinos. Yhtye tunnetaan pääasiallisesti The Beatles -tulkinnoistaan. Sound of the Sixtiesin järjestäjä Erkki Niskanen toteaa, että Beatlesin ja samankaltaisten yhtyeiden musiikille on yhä kysyntää.

– Minun tuntumani on, että 60-lukuun keskittyviä musiikkitapahtumia ei Kuopiossa ole juuri järjestetty. Uskon, että tälle on tarvetta ja että moni haluaa tulla kuuntelemaan – 60-luvun musiikki on kuitenkin niin erikoista ja poikkeuksellista.

Tinos on perustettu vuonna 1965 ja se on käynyt esiintymässä muun muassa Liverpoolissa järjestettävillä kansainvälisillä Beatles-viikon festareilla. Tämä on yhtyeen ensimmäinen keikka Kuopiossa.

Tapahtuman juontaa Timo Ripatti. Ennen bändiä lavalle nousee kaksi kertaa Suomen vuoden taikuriksi valittu Markku Purho.