Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vänärin stadionilla pompitaan, juostaan ja ratsastetaan keppareilla lauantaina Lasten Koo Gamesissa – Koko perheen urheilutapahtumaan on ilmainen pääsy

Koko perheen Lasten Koo Games -urheilutapahtuma tulee jälleen Vänärin stadionille. Lauantaina 23. heinäkuuta kello 10 alkavassa tapahtumassa on luvassa keppihevosjuoksua, minimaraton, pikapyrähdys ja pomppulinnoja ja temppurata.

– Erinomaisilla odotuksilla ollaan. Lasten Koo Games järjestettiin viimeksi vuonna 2018, ja palaute silloin oli valtavan hienoa. Nytkin olen saanut kuvan, että lapsiperheet ovat selkeästi odottaneet tätä, tapahtumaa organisoiva Johanna Koskinen J & J Ohjelmista kertoo.

Lasten Koo Games on Kuopion ja Siilinjärven alueiden K-kauppiaiden järjestämä, Koskinen taas vastaa käytännön järjestelyistä.

– Lisäksi meillä on mukana kolmisenkymmentä talkoolaista SiiPon mäkijaostosta, Kuopion Reippaalta, SiiPeltä ja juniori-KalPalta. On hienoa, että paikalliset urheiluseurat on saatu mukaan auttamaan, Koskinen kiittelee.

Tapahtuma on jaettu kahteen osaan. Aamupäivällä kello 10–12 on alle 5-vuotiaiden osuus ja kello 13–15 yli 5-vuotiaiden osuus.

– Toki ei tarkoita, että jos perheessä on molemman ikäluokan lapsia, etteikö myös ikäluokan ulkopuolelle jäävä lapsi voisi osallistua. Haluamme vain, että suorittaminen on helpompaa kun pisteillä on saman ikäisiä lapsia, Koskinen sanoo.

Lasten Koo Games järjestetään säästä riippumatta, joten Koskinen kehottaa vanhempia huomioimaan pukeutumisessa Suomen suven vaihtelevat sääolot. Tapahtuma on pääsymaksuton. K-kaupoissa jaetaan osallistumispasseja, joihin kerätään rasteilta leimoja.

– Maailma ei kaadu jos paikalle tullessa passia ei ole mukana, mutta olisi kiva jos se olisi noudettuna valmiiksi.