Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tätilässä Kuopion Inkilänmäellä tasapainoillaan ja pompitaan maksuttoman Lähiölapset-tapahtuman merkeissä – Ohjelmaa sekä kouluikäisille että vähän nuoremmille

Inkilänmäen Tätilässä järjestetään lauantaina 20. elokuuta kello 13–15 koko perheelle suunnattu Lähiölapset-tapahtuma. Tapahtuma on osa Meidän Kuopio -festivaalia.

– Oman kokemukseni mukaan monessa lastentapahtumassa ohjelmaa on aika pienille. Halusimme tarjota myös koululaisille jotain, ja juuri sillä täällä on vähän ”hurjempaakin” toimintaa, tapahtumaa organisoivan Itä-Puijon asukasyhdistyksen jäsen Aino Nissinen kertoo.

Maksuttomassa tapahtumassa on isommille lapsille slackline-tasapainorata, jota Kuopion Seikkailukeskus tulee pitämään, ja alle kouluikäisille pomppulinna. Lisäksi paikalla on erilaisia toimintapisteitä. Tarjolla on myös pillimehua, kahvia ja makkaraa.

– Tapahtuma on suunnattu erityisesti lähialueen lapsille, mutta totta kai kaikki ovat tervetulleita. Toivottavasti ihmiset löytävät paikalle, Nissinen toivoo.

Itä-Puijon asukasyhdistys toivoo, että tapahtumaan tultaisiin mahdollisuuksien mukaan kävellen tai pyörällä. Tapahtuma järjestetään Tätilän pihapiirissä kelissä kuin kelissä, joten tulijoita kehotetaan pukeutumaan säähän sopivasti.