Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Elämässä tärkeintä on pitää hauskaa" – Koulurauha julistettiin torilla taikuuden, tanssin ja ennakkoluulottomuuden avulla

Koulurauha julistettiin tänä aamuna Kuopiossa kahdeksatta kertaa. Tapahtuma alkoi Kuopion reippaan voimistelijoiden vetämällä lasten aamujumpalla, minkä jälkeen lavalle nousi tanssiryhmä Nameless Dance Crew.

Nameless Dance Crew tanssi korealaisen popyhtye Everglow'n First-kappaleen tahtiin.

Tapahtuman juontanut Kuopion kaupungin draamakasvattaja Anni Marin taustoitti, että tanssijat päätyivät valitsemaan kappaleen sen tsemppaavien lyriikoiden ja räväkän koreografian vuoksi. Tanssiryhmä toivoi sekä kappaleen että esityksen kannustavan lapsia ja nuoria uskomaan itseensä näin tuloa tekevän syksyn ja jo käynnistyneen lukuvuoden alussa.

Tapahtumassa esiintyi myös taikuri Matias Suomalainen. Koulurauhan julisti nykyään Helsingissä vaikuttava pohjoissavolainen muusikko Isaac Sene, jonka kesäkuulumisia kyselimme heinäkuun alussa.

– Elämässä tärkeintä on pitää hauskaa. Ja miten saa pidettyä hauskaa on, se että ei kiusaa ketään, koska silloin kaikilla ei ole hauskaa. Eli pidetään hauskaa ja tutustutaan toisiin ihmisiin, Sene kannusti.