Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Markku Rossi yrittää paluuta eduskuntaan – Kuopiosta Keskustan ehdokkaita nimetty kaikkiaan kolme

Maakuntaneuvos, Kuopion kaupunginvaltuutettu Markku Rossi, 66, (kesk.) on asettautunut ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleihin.

– Olen antanut suostumuksen ehdokkuudelle lyhyen, mutta syvällisen harkinnan jälkeen, vaikka kuuden kauden jälkeen ajattelin, etten näihin hommiin enää palaa, eduskuntatyöstä nyt yhden kauden poissa ollut Rossi taustoittaa.

– Kuopion seudulla on pulaa miesehdokkaista, kun esimerkiksi Antti Kivelä ei ole lähdössä ehdolle. Myös huoli Suomen, maakunnan ja maailmanpolitiikan tilanteesta sai minut lähtemään ehdokkaaksi, kun pyydettiin, hän perustelee ehdokkuuttaan.

Pohjois-Savon Keskustan piirijärjestö kokoontui lauantaina 27. elokuuta Pielavedellä. Kokouksessa nimettiin ehdokkaat ensi keväänä pidettäviin eduskuntavaaleihin.

Ehdolle Kuopiosta eduskuntavaaleihin asetettiin myös vaikuttajaviestinnän asiantuntija Sallamaarit Markkanen ja toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki.

Molemmat ovat myös Kuopion kaupunginvaltuutettuja.