Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

VieVie kruunattiin Savolaiseksi jalkapallotietäjäksi – ”Veikkaajamme antoi tänä vuonna kaikkensa ja kirkasti pokaalin kultaiseksi”

Savon Aaltojen liigaveikkauskilpailun voiton on napannut taksiyhtiö VieVie. Yritys kruunattiin Savolaiseksi jalkapallotietäjäksi 56 pisteen potilla. Jaetun hopeasijan kisassa nappasivat Pohjois-Savon Liikunta ja Scandia Rent 53 pisteellä, pronssisijalle puolestaan kiri Sokos Hotel Puijonsarvi 50 pisteellä.

– Olimme viime vuonna jaetulla hopeasijalla. Veikkaajamme antoi tänä vuonna kaikkensa ja kirkasti pokaalin kultaiseksi, VieVie-taksin edustaja Elina Madetoja summaa.

Madetojan mukaan kilpailu oli kovaa aivan loppuun saakka.

– Kolmen kärjessä kukaan ei tainnut arvata ihan oikein, mutta jos joku olisi saanut täysosuman niin kisan lopputulos olisi voinut olla aivan eri. Kolme parasta oli ihan muutaman pisteen sisällä toisistaan, loppu oli tänä vuonna äärimmäisen jännittävä.

Kilpailu järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Osaa kisaan otti kaikkiaan 17 yritystä, järjestöä tai muuta toimijaa. Kilpailussa veikataan KuPSin kotiotteluiden tuloksia. Viime vuonna voittajan kiertopokaalin pokkasi ravintola Kreeta.

Madetoja kertoo, että pokaali tullee löytämään paikkansa VieVien toimiston kirjahyllystä.

– Käytämme sitä ensin vähän takseissa, että kuskit saavat halutessaan ottaa autossa kuvan, Madetoja kertoo.

Asiakasajoilla pysti ei kuitenkaan ole mukana, mutta Madetoja arvelee, että siitä saa takseihin hyvää jutun juurta.

– Urheilu ylipäätäänkin aina kiinnostaa paikallistasolla, varsinkin jos tulee menestystä. Usein matkan aikana keskustellaan esimerkiksi juuri ottelumenestyksestä tai vaikkapa joukkuekokoonpanon rakentumisesta.