Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuka ansaitsee Vuoden kuopiolainen 2022 -tittelin? – Äänestys jo kymmenettä kertaa – Laita sähköpostia Viikkosavon toimitukselle, kerro ehdotuksesi ja perustele

Nyt on aika jälleen ehdottaa henkilöitä Vuoden kuopiolainen -kisaan. Kuka on sinun mielestäsi mainio tyyppi, joka ansaitsee Vuoden kuopiolainen 2022 -tunnustuksen?

Kerro se meille Viikkosavon toimitukseen lähettämällä ehdotuksesi perusteluineen sähköpostilla toimitus@viikkosavo.fi sunnuntaihin 13. marraskuuta mennessä. Ehdokkaat julkistetaan ja äänestys alkaa keskiviikkona 23. marraskuuta.

Vuoden kuopiolainen 2022 esitellään vuoden viimeisessä, keskiviikkona 28. joulukuuta ilmestyvässä Viikkosavossa.

Vuoden kuopiolainen valitaan nyt jo 10. kertaa, joten voimme puhua vahvasta perinteestä.

Kuka kuopiolainen on tänä vuonna loistanut osaamisellaan ja tehnyt hyviä tekoja sekä tuonut Kuopiota positiivisesti esille myös muualla? Kenet kuopiolaisen arjen sankarin tai juhlitun mestarin nostaisit esille Vuoden kuopiolaisena?

Kuka luo ympärilleen iloa ja valoa sekä energistä ja kannustavaa ilmapiiriä, kuka osaa kuunnella ja ymmärtää, visioida sekä kehittää? Kuopiossa riittää osaajia ja persoonia, joista on tänäkin vuonna vara mistä valita ehdokkaita äänestykseen.

Perinteiseen tapaan ehdokkaita valitaan äänestykseen yhteensä 20 lukijoiden lähettämien ehdotusten ja toimituksen tekemien valintojen perusteella.

Vuonna 2021 Vuoden kuopiolaiseksi valittiin ensihoitaja, Big Brother -ohjelmasta tuttu Pekka Koponen. Viikkosavon järjestämässä kisassa annettiin viime vuonna 2 175 ääntä, joista Koponen nappasi 463 äänen saaliin. Vuonna 2020 kuopiolaiset äänestivät Vuoden kuopiolaiseksi kirpputoriyrittäjä Jani Sinervirran.