Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Täytekakkukahvit ja kauppakeskus Kolmisopen uusi ilme kiinnostavat avajaisissa – "Tiloihin on saatu lisää raikkautta ja valoisuutta"

Kakkukahveille kertyi heti jonoa, kun Kauppakeskus Kolmisopen ja K-Citymarketin uudistuksen avajaisia ryhdyttiin juhlimaan torstaina aamupäivällä.

Täytekakulla herkuttelivat myös kuopiolaiset Pauliina ja lapsensa Veikka Mäenpää, jotka istuivat esiintymislavan portaikolla nauttimassa pöydän antimista.

– Lähdimme katsomaan tilojen uutta ilmettä ja tekemään joulukalenteri- ja vähän myös jo joululahjaostoksia, Pauliina Mäenpää totesi.

Hänen silmäänsä uudistus miellytti.

– Tiloihin on saatu lisää raikkautta ja valoisuutta, hän arvioi.

Tunnettu jääkiekkomies Hannu Kapanen kertoi avajaisissa, että Kolmisoppi on ollut hänen lähikauppansa vuosikausien ajan.

– Uudistuksella on saatu lisää selkeyttä ja järjestelmällisyyttä tiloihin, ja ruokakaupan yhteyteen rakennettu kahvio on plussaa, hän totesi.

K-Citymarket Kolmisopen kauppias Topi Miettinen kertoo, että elintarvikeosasto sai remontissa 530 neliömetriä lisätilaa.

– Uudistus on ollut hyvin kokonaisvaltainen. Kauppaan saatiin kahvila, jolle on ollut tilausta. Joskus ostosreissu voi kestää pidempäänkin, ja välikahveille sekä hetken pysähtymiselle on silloin tarvetta, hän sanoo.

– Lasten kanssa kauppareissuilla voi sattua ja tapahtua, joten on hyvä ottaa vaikka välipillimehut, K-Citymarket Kolmisopen toinen kauppias Anni Miettinen sanoo.

Topi Miettinen kertoo, että muun muassa talotekniikka, kylmälaitteet ja valaistus uudistettiin.

– Nyt rakennusta valaisevat led-lamput. Kaupan remontin yhteydessä uusittiin myös sähköautojen latausasemat, joita on nyt yhteensä 12. Autopesulan rakennus on täysin uusi ja siinä on nyt kaksi pesukonetta entisen yhden sijaan.

Rakennuksen aula, kauppakäytävät ja sisääntulot ovat myös saaneet uuden ilmeen.

Kauppias Topi Miettinen kertoo, että joulukauppa käynnistyy toden teolla, kun saadaan pakkaskeliä.

– Glögit, joulusuklaa, kinkut, laatikot ja kalat ovat perinteisiä kestosuosikkeja joulukaupassa, hän mainitsee.

– Aina nousee myös uusia hittejä, kun vaikka saadaan jokin uusi resepti.