Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulumyyjäiskausi alkaa Design-myyjäisillä ja Kuopio Liven Joulukylällä – Tapahtumaa tiedossa useana viikonloppuna

Joulukausi lähestyy, ja sen mukana tulevat erilaiset joulumyyjäiset ja -tapahtumat.Tänä viikonloppuna 26. ja 27. marraskuuta Piispantalolla vietetään Kuopion Rouvasväenyhdistyksen järjestämiä Design-joulumyyjäisiä. Design Unionin hankepäällikkö Salme Salokannel kertoo, että luvassa on myyntipöytien lisäksi myös lasten ja nuorten musiikkiesityksiä sekä vossikka-ajelua.

– Myyjäisiin tulee sekä kuopiolaisia että vähän kauempaakin olevia kädentaitajia ja pienyrittäjiä, jotka tarjoavat pukinkonttiin sopivaa niin lapselle kuin aikuisellekin, Salokannel summaa.

Sekä lauantaina että sunnuntaina kello 13 Piispantalolla käy Kalevalan koulun musiikkiluokkalaisia. Sunnuntaina esiintyy lisäksi laulu-pianoduo kello 15.

Lähiviikkoina järjestetään muitakin joulumyyjäisiä. 26. ja 27. marraskuuta kauppapaikka Hermannissa järjestetään Kuopio Liven Joulukylä & Tori.

Sawohousessa on 3. ja 4. joulukuuta Kuopio Designmarket. Männistön palvelutalon ruokalassa järjestetään joulumyyjäiset lauantaina 3. joulukuuta kello 10–14.

Pikku-Pietarin Torikujan joulua vietetään kahtena viikonloppuna: 9.–11. joulukuuta sekä 16.–18. joulukuuta.