Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden 2022 Lapsellinen teko -diplomi on myönnetty Kauppakeskus Matkuksen Minna Karppiselle ja työryhmälle

Kuopion Pelastakaa Lapset ry on myöntänyt Vuoden 2022 Lapsellinen teko -diplomin Matkuksen kauppakeskusjohtaja Minna Karppiselle ja hänen työryhmälleen.

– Minna Karppisen ja hänen työryhmänsä toiminta ja teot ovat olleet lapsen hyvinvointia ja osallisuutta korostavia. Lasten ja nuorten oikeus hyvinvointiin ja osallisuuteen on otettu huomioon muun muassa kun Matkuksessa on järjestetty erilaisia tempauksia ja tapahtumia, tiedotteessa perustellaan.

Kuopion Pelastakaa Lapset kertoo tiedotteessaan, että työryhmä on mahdollistanut lapsiperheiden matalan kynnyksen kohtaamispaikan perustamisen toimipaikalleen. Kuopion Perheentalo on voinut jalkautua kauppakeskus Matkukseen parina päivänä viikossa. Karppinen työryhmineen on ottanut huomioon myös sen, että lapsilla on mahdollisuus turvalliseen ja aktiiviseen toimintaan kauppakeskuksen alueella.

Lapsellinen teko -diplomi myönnettiin Kuopiossa nyt neljättä kertaa.

Minna Karppinen on tunnustuksesta otettu.

– Meistä tuntuu tosi hienolle ja arvostamme diplomia kovasti, hän kertoo Viikkosavolle.

– Tuollaisia huomionosoituksia jaetaan kaupallisille toimijoille varsin harvoin, siksi on kiva nähdä, että vahvasti arvopohjastamme lähtöisin oleva toiminta huomioidaan näin hienosti, hän toteaa.