Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestä, kuka on Vuoden kuopiolainen 2022 – Kaupunkilehti Viikkosavon perinteinen kilpailu on jälleen käynnistynyt

Kaupunkilehti Viikkosavon odotettu Vuoden kuopiolainen 2022 -äänestys on alkanut. Äänestä jutun lopusta löytyvällä lomakkeella omaa suosikkiasi. Ehdokkaiden kuvat löydät paperilehdestä sekä näköislehdestä sivulta 8.

Äänestysaikaa on perjantaihin 9. joulukuuta saakka. Voittaja julkistetaan ja esitellään keskiviikkona 28. joulukuuta ilmestyvässä Viikkosavossa.

Ehdokkaat

Eeva Heinonen

Kuopion Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja, aktiivinen ja sinnikäs lasten puolestapuhuja ja lasten asioita ajava entinen lastensuojelun sosiaalityöntekijä.

Espanjanmastiffi Aku-koira

Positiivisuuden ja onnellisuuden apostoli, joka tuli sähkömopoautolla 3 700 kilometriä uudelle kotiseudulleen. Torilta tuttu.

Mikko Rantaniva

Loistavia rooleja kaupunginteatterin lavalla tehnyt ja myös ohjaajana sekä käsikirjoittajana kunnostautunut teatterin moniosaaja.

Iivo Niskanen

Huikeita hetkiä kuopiolaisille penkkiurheilijoille huippuhiihtäjänä tarjonnut olympiavoittaja, joka itse kannustaa juniorihiihtäjiä.

Simo Valakari

KuPSin miesten joukkueen valmentaja, valoisa persoona ja koko seurayhteisön hengenostattaja, luo positiivisuutta koko seurayhteisöön ja ulkopuolelle.

Anja Lappi

Taidekentän yrittäjä ja Minna Canthin talo ry:n toiminnanjohtaja, joka vaalii Kanttilaa ja kuopiolaista kulttuuriperintöä.

Hilkka Hujanen

Puijo Wolleyn naisten joukkueen kapteeni, joka on noussut maajoukkueeseen, positiivinen palaajatyyppi, joka osaa iloita ja nauttia joukkueen menestyksestä.

Leila Savolainen

Pitkäaikainen, aktiivinen ja osallistuva paikallispoliitikko, kotoutumisen asiantuntija, vastuullaan maahanmuuttajien ja pakolaisten terveydenhuolto.

Tilla Martikainen

Tehnyt erinomaista työtä vetovoimaisen kaupunkikeskustan eteen työssään Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtajana.

Juha Jylhäsalmi

Komediafestivaalin tuottaja, juontaja ja yrittäjä, joka luo tapahtumillaan hauskoja arjesta irtautumisen hetkiä kuopiolaisille.

Seppo Jauhiainen

Eläköitynyt kaupunginmetsänhoitaja on ollut rakentamassa Suomen hienointa retkeilyreittiverkostoa Kuopioon ja Tahkolle yhteistyössä paikallisten kanssa.

Aapeli Räsänen

KalPan hyökkääjä on noussut maajoukkueeseen ja hän rikkoo stereotyyppisen kuvan jätkämäisestä ammattijääkiekkoilijasta. Puhuu arvoista.

Jaana Turunen

Turunen johtaa tänä vuonna kymmenen vuotta täyttänyttä Vox Polaris -kuoroa ja on toiminut kuopiolaisen laulu- ja kuorokulttuurin edistäjänä.

Allu Koskinen

Aktiivinen paikallispoliitikko ja yrittäjä, joka kehittää uutta ja harjoittaa hyväntekeväisyyttä. Cafe Väinön, Cafe Sillan Alla ja Kuopio Rockin kantava voima.

Niina Marika Lahnavik-Hoffren

Ravintola King’s Crownin ja Ketoinen Oy:n yrittäjä. Tiiminsä kanssa kehittänyt viljattoman leipomotuoteperheen.

Kristína Kostolníková

Noussut Männistössä kansansuosioon loistavan asiakaspalvelun ja poikkeuksellisen positiivisuutensa ansiosta.

Tiina Naumanen-Salmela

Viestintäalan yrittäjä, tuonut helposti saavutettavaa teatteria kuopiolaisten keskuuteen. Aurinkoinen yleisötapahtumien juontaja.

Minna Karppinen

Energinen Kauppakeskus Matkuksen kauppakeskusjohtaja, joka on tiimeineen järjestänyt lukuisia kuopiolaisia ilahduttaneita tapahtumia Matkukseen.

Iitu Apell

Aurinkoinen ja iloinen Kuopiossa järjestettävien yleisötapahtumien juontaja. Tapahtuma- ja esiintymisalan huikean taitava moniosaaja.

Nanne Ruuskanen

Kuopiolaisen jalkapallokoulun kasvatti on pelannut erinomaisia liigakausia Kuopion Palloseuran riveissä saavuttaen kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta. Nanne on KuPS-joukkueen puolustuspelaamisen keskeinen avainpelaaja, joka on fyysisesti vahva ja jolla on erittäin hyvä pelinluku- sekä pelinavaustaito. Pelaajaura on vienyt ansaitusti jo A-maajoukkueeseen saakka.