Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Semmarit jalkautuvat Vänärin siivoamisen jälkeen musiikkikeskuksen lavalle – Siivousurakka osa Ilakoivat silakat -kiertuetta

Seminaarinmäen mieslaulajat keikkailee keskiviikkona 7. joulukuuta Kuopion musiikkikeskuksella. Kello 19 alkava konsertti on osa Ilakoivat silakat -kiertuetta, jonka Semmarit toteuttaa yhdessä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Laulajat jalkautuvat jokaisessa kiertuekaupungissa siivoamaan paikallisia rantoja ennen keikkaa.

– Se on osa lämmittelyä. Kun tulemme keikkapaikalle, osa bändistä vetää lenkkivermeet niskaan ja lähtee siivoilemaan ennalta katsottua paikkaa. Kuopiossa lähdemme Vänärille, Semmarien Juho-Kusti Väätäinen kertoo.

– Talvi tekee jo tuloaan ja lumi peittää roskat. Toivoisimme kuitenkin, että tämä jäisi ihmisten mieleen ja kantaisi hedelmää myös lumien sulaessa, ja kannustaisi väkeä siivoilemaan rantoja myös itse.

Keikan aikana nähdään uusi kokonaisuus ja konsepti. Semmarit kävi Kuopiossa edellisen levynsä, Rakastan sua, julkaisun jälkeen marraskuussa 2019.

– Lavastus ja kaikki muu show siinä ympärillä on uutta, siinä on aivan oma maailmansa, mihin tällä kertaa on rakennettu. Olemme halunneet uudistua itsekin, ja esimerkiksi vanhoja kappaleita on laitettu uuteen kuosiin, Väätäinen paljastaa keskiviikon keikasta.