Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden Palomies -tunnustus Kuopioon – "Tämä on suurimpia kunnianosoituksia mitä alalla voi saada"

Vuoden Palomiehen titteli on vuoden 2022 osalta tullut Kuopioon, Pelastusopiston yliopettaja Matti Honkaselle. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön, Suomen Palopäällystöliiton, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton sekä Suomen Sopimuspalokuntien Liiton nimittämä toimikunta perustelee Honkasen valintaa tämän aktiivisella otteella johtamismenetelmien ja -osaamisen kehittämiseen sekä vaikuttamisella eri pelastustoimen hankkeissa.

– Olen aina ollut kiinnostunut pelastustoiminnan johtamisesta sekä johtamismenetelmien ja -osaamisen kehittämisestä. Se on yksi keskeinen osa-alue pelastusalalla, ja sen kehittämiselle on aina tilausta, Honkanen kommentoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön tiedotteessa.

Honkanen painottaa, että Vuoden Palomies -tunnustus on hyvän yhteistyön tulos. Pelastustoimea ei hänen mukaansa voisi kehittää ilman työryhmiä ja alan yhteistyötä.

– Valinta Vuoden Palomieheksi tuntuu hyvältä ja liikuttaa, sillä arvostan suuresti tätä tunnustusta. Onhan tämä suurimpia kunnianosoituksia, mitä tällä alalla voi saada, Honkanen kiittelee.

Tunnustus myönnetään esimerkillisen toiminnan, erityistä tunnustusta ansaitsevan pelastustehtävän suorittamisen tai muun pelastusalan, -laitosten tai palokuntien arvonantoa kohottavan teon perusteella.